Novost : MMS

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Kao što reče Lobachewsky "Nikad nije kasno". Dobro je da su se setili da to urade, mada me ne čudi opšte što se toliko čekalo, sećate se koliko je vremena trebalo da omoguće slanje običnih SMS poruka sa jedne na drugu mreži i koliko je to problema pravilo ljudima, zato su poneki uzimali obe kartice. Znate da se na slanje SMS poruka sa 063 na 064 i obrnuto čekalo mnogo duže nego na ovo sa MMS-om.
Ghost

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

E sad je sve ok....nije bio problem u telefonu...sve je bilo dobro nasetovano.....i problem je bio u tome što nije hteo da pošalje fajl (gif animaciju) veliku 69 kb! onu siću od par kb šalje lepo! ni dalje neće...

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ja ne mogu da shvatim toliki raskol izmedju mobtela i telekoma... Da im toliko vremena treba da se dogovore oko toga ko ce koiliko para da uzme...

Neverovatna svtar je da cim su bili pusteni MMS i Gprs na obe mreze, moglo je da se prosledi MMS na drugu mrezu, a cim je postalo malo popularnije, odmah su ukinuli...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

uf, bilo je strava slati poruku od 1000 karaktera sa slicicom za dz, naravno dok je mms bio promotivan
bas sam malo kredita trosio te godine :D
5130+Koss the plug....

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ja tad nisam imao ni ekran u boji!!! NIje se imalo love za prave stvari, a i u vojsku se nije isplatilo nositi neki skuplji, a tako bi dobro ubilo vreme . . .

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori