migi, mislim da oglas odnosio na to da na tim telefonima postoji program za GPS navigaciju koji moze da radi bez GPS modula. Kada kazem "moze da radi" mislim: mozes da pretrazujes mapu, da zadas programu zadatak da ti napravi rutu od jednog mesta do drugog i slicno. A ono sto ne moze je da te navodi, tj. ne moze da ti pokazuje trenutnu poziciju i kretanje na mapi, jer ti za to treba GPS modul. U sustini, mislim da na tom telefonu ima instaliran TomTom sa mapom Jugoistocne Evrope.
Pozdrav
Ertan, E bas takav program bi meni trebao...Da ima funkcije kao PlanPlus znaci da mi nadje ulicu koja mi treba, izmeri razdaljinu, isplanira put i tako te "sitnice". Cisto da ne moram da teglim karte sa sobom kad krenem negde!
Jel mogu da oni programi iz predhodnih postova sljakaju bez modula...........Koji bi mi vi preporucili program?
TomTom ti je najbolji izbor. Jedino je "manji" problem sto karta za Istocnu Evropu zauzima oko 190 MB, pa ce ti trebat brz internet da bi mogao da je download-ujes
Ertan, nisam siguran da moze tako.
Probaj da iskljucis GPS pa onda ukljuci TomTom i kazi mu da isplanira neku rutu.
On jednostavno kaze: "Waiting for GPS signal"
Na ekranu stoji planning i ako bilo sta pokusas jednostavno uradi cancel planning.
Mislim da samo TomTom bez gps ne funkcionise za ono sto njemu treba.
Moze. Ja sam koristio TomTom nekoliko meseci bez GPS modula. Ako hoces samo da istrazujes i pregledas mapu ides na "Browse map", ako hoces da ti program isplanira neki put ides na "Advance planning", ako hoces da ti program isplanira put sa zadatim VIA tackama ides na "Itinerary planning" itd. Za sve ovo, GPS modul uopste nije potreban
Ali mislim da znam zbog cega mislis da ne moze. Uradi sledece: upali TomTom bez GPS modula. Klikni na dugme od dzojstika. Je li ti se otvorio meni? Jeste, ok. Sad klikni na desni taster od dzojstika. Klikni opet. Iznenenadjen?
Pa upotrebljivo je da isplanira put od jednog mesta do drugog, mozes da pregledas mapu i slicno. Dobija se mapa na mobilnim telefonu i jos vise, a migi je upravo tako nesto i trazio
B_udder mi je okvirno rekao, ali mi samo treba potvrda, da li i 6630 moze da funkcionise u paketu sa gps modulom, tj. da li i ona ima podrsku za to? Molim vas da mi odgovorite sto pre, jer bi trebalo da javim da mi se to donese iz inostranstva....
Hvala
Da, da, to znam, nego sam htela, kad vec uzimamo modul, da mi se isplati i za taj 6630 jer mi je zao da ga prodam, dobro i casno je sluzio ...
Puno ti hvala.
Kad pomenu Burek,sto ima dva fajla TomTom Mobile v5.2 a jedan je skidan 100-tinak puta vise,i to mislim onaj veci,jel moze neko brzo da mi odgovori?Ni na jednom ne pise da je mozda za ovu ili onu verziju Symbian-a,potpuno se isto zovu!?
Pozdrav
Lomnica_city
Ako i na jednoj i na drugo pise da je verzija 5.2 onda je ocigledno da su iste verzije. Pogotovu ako se zna da ne postoji verzija za Symiban 9.1. Mozda je jedna verzija 5.2 , a druga 5.202 , ali sigurno je da jedna verzija nije za jedan Symbian, a druga za drugi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.