Kupujem opticki zum :)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@b_udder: a one futrole "za oko kajsha" koje imaju dva magneta? Koliko ja znam, a mislim da dobro znam, ti mali magnetici ne smetaju telefonu pa nema razloga za brigu... Sa druge strane ipak su tu i sigurno "ometaju" nesto, ali sve je to zanemarljivo tako da... (samo kacite magnete na telefno :lol: )

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Mozda je na objektivu magnet a na telefon se stavi celicni prsten! :lol: Ma kome uopste treba tako nesto?!
HOX Titanium gray

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Na 6630 moze bez ikakvih problema da se skine onaj prsten a posle moze da se nakaci drugi prsten sa sve objektivom. Meni bi to bilo najlogicnije resenje sa montiranje onog cuda.

Inace, mislim da je cista glupost :uhuh:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ljudi raspravili smo vec da je nemoguce koristiti opticki zum na ovaj nacin, to je malo slozenija mehanika da bi isla na magnet.....a pametnice moje kako da ima napajanje? Da nije mozda manuelno podesavanje? pa to je onda u stanju da koristi neko ko je profi, a takvim ljudima to ne treba posto imaju aparate od po 500-600e
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, hehehe ..... ovo su tele, wide i makro dodaci, a ne to na sta ti mislis ...... tu nema nikakvog napajanja, vec su sociva fiksirana na odredjenu daljinu ..... zamisli to kao durbin ;) .......... i ako negde vidis profi aparat od 500-600 evra javi mi odmah da kupim 2 komada ;) :lol: :lol:

pozdrav...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@b_udder: Javljam ti ja:
Canon EOS 350D (Rebel XT) + 1GB Kingstone Elite Pro = 640evra. Kada vec uzmiash dva komada, mozesh jedan da dash meni posto ti nece trebati dva da koristish od jednom :D . Ako hocesh da kupish > kontakt na PM.

Btw bolje kupish 6630 (ili ako ga vec imas onda nema potrebe) i kupish taj Wide lens ili mozda ako je u pitanju neka druga stvar na koju je mislio onaj iz oglasa, tzv. "Optiki zum" i pravish profesionalne fotografije :lol: :D , nema potrebe da bacash pare na canon eos, bolje kupish FAMOZNI n91 za te pare! :lol: :lol: :lol: :lol: .....

Poz :P
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Dario, druze, ne znam gde si video taj model po toj ceni? ...... ali nije bitno ..... sacekaj da mi uplate stipendiju i dobijas jedan ;)

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

--Ma dajte, lik se izvalio vise nego sto je tezak glupo je uopste to sto raspravljamo o ovoj stvari optcki zoom za 6600 haha :P
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

b_udder napisao:hm .... a koliko je pametno kaciti magnet na mobilni telefon?!
ja sam cuo da magnet utice na trajanje baterije , kvalitet prijema da li je
to istina :? :?

Odgovori