- 5,5 miliona mob u Srbiji - 3 miliona na mreži - od toga samo 100.000 legalnih

Još stoji da po našim propisima SVAKI mob treba da atestira JPTT pre uljučivanja u mrežu

pozz
Pa naravno, sve dok "država" ne dovede stvari u red, ali onda ćemo imati i jeftine "operator" modele a onda će "male mob radnjice" juriti dozvolice za "male pekarice" ili sličnoSchkomi napisao:Ja lično ću UVEK kupiti "skidan" telefon, jer mislim da je razlika u ceni prevelika, a telefone ionako menjam čim im istekne garancija
Pa nasi ljudi su poznati kao dobro snalazljivi,znam jedan primer,covek koji radi u italiji inace vozi kamion,radi za kompanijju koja prevozi stvari(tehnologiju),on razvozi otpirlike nekoliko hiljada tft monitora(samsung),monitori su svi prethodno kodirani(sifrirani),od tih par hiljada komada on mazne 10tak(zajedno sa ortakom koji mu je nadzornik),na papiru sa siframa "izgubi" se desetak...tako se isto radi sa telefonima...Dario napisao:@masterokrata: ajde ne pricaj gluposti plz. K750 je pun pogotak od SE-a i telefon je za te pare vrh nad vrhovima (tako je bio od kada je izasao, a i sada jeste samo sto ga sada zamenio w810!).
@green: Pa nisu sigurno svi telefoni na jedno ime!. To je sigurno u pitanju 30-40 licnih karata!
Pa lepo sam rekao "ima neki bolji?", pa ima li? A oni se barem trude da (baš sve) ne "prevode sa neta". A to što su "površni", pa mora tako zbog ciljne grupe, nisu svi čitaoci "expert, VIP, itd".b_udder napisao:Vlada Zem, Mobi je smesan casopis ..... sve "teme broja" (a i vecina ostalih) su im besmislene i povrsne, mnogi testovi prepisani sa neta itd ..... ali je jeftin i ima "lepih slika"pa ga zato kupujem ..... ni ostali nisu nista bolji, samo su skuplji...
istina! to je provereno! duže traju oni koji imaju FABRIČKI SW. mada to stvarno smešno zvuči ali je tako!Lomnica_city napisao:Mnogo dobar telefon nije NIJEDAN Symbian smartphone!!!
Kao prvo meni se symbian (s60) jer po meni je retardirano napravljen OS (nije po mom ukusu i ima dosta gluposti u njemu). Kao drugo ti sto imas smartphone to ne ukazuje na nikakav SKILL ili da se ti sada nesto "razumesh" u te stvari. Evo ja sam prezadovoljan sa javom kod k750 (jer inace sada pravim Java BT Chat za mobilne telefone i tek sada vidim koliko je java mocna i da mi nije potreban nijedan symbian program pa zato ne zelim da telefon ima sve negativne karakteristike symbian telefona (znate vec koje su: baterija, brzina, velicina .... itd..).masterokrata napisao: A sta reci kad si ti presao sa 6630 na k750? Symbian malo komplikovan za tebe, a?