Pozdrav

Ja bih ti ga vratio, pogotovo ako je tel od 200e u pitanju! Iz prostog razloga sto mi ne bi palo na pamet da se zezam sa policijom i da navlacim sebi nevolju na vrat! Pre neka 3-4 meseca nasao sam napolju razbijenu nokiu 3310, izgledala je kao da ju je neko izbacio kroz prozor, ali nije imala karticu unutra. Kada sam iz zezanja ubacio u nju maminu karticu (prepaid, ali je registrovana na moje ime) malo ga cackao, pa je izvadio, sutradan su na taj broj zvali policajci opstine Palilula (ja sam u NBG-u) raspitivali se o tome koliko ja brojeva i mobilnih telefona posedujem i tako to. Kada im je objasnjeno da sam nasao telefon ispred zgrade, rekli su da im ga donesem. Posto nisam imao nameru da se zbog toga cimam kod njih rekao sam im da slobodno mogu da dodju po njega ili da proslede moje podatke vlasniku pa da on dodje, to se nikad nije desilo i na kraju je telefon zavrsio u djubretu jer je bio skroz izlomljen.neovo napisao:Znam da kad bi ja izgubio telefon nikom ne bi ni palo na pamet da mi ga vrati.
Dobro koliko puta ja da ponavljam da uopste NEMA VEZE da li je zrtva duduk koji nema pooooojma sta je IMEI,koji mu je IMEI telefona... kad ti traze garantni list da si ti vlasnik telefona koji prijavljujes GDE PISE IMEI TELEFONA!!neovo napisao:Koren, ok cenim to.
b_udder, pazi ja nisam rekao da je posten covek budala,nego sam samo izneo svoje misljenje i ljudi me zbog toga prozivaju. pa dobro.....ne smeta mi,mozemo se prepucavati koliko god hocete i mozete misliti o meni sta god hocete na osnovu 3 reda texta. samo znam da kad bi nasao telefon od neke osobe koju poznajem,vratio bih ga na licu mesta.
E da,da li ti mislis da svako zna sta je IMEI? I da to treba prijaviti policiji ako je telefon ukraden? Ja ne bih rekao.