Dream Weaver, brate ko ti je kriv sto si se kasnije ispilio,hehehe...
Ali bilo je to lepo doba,bez telefona i suvisne tehnologije,cistijeg vazduha i curica bez suvisnog sminkerisanja
Najteze mi je bilo da se odvojim od eriksona t39 i t20 (u bez boji), obozavao sam ih i sad kad bih nasao dobar t39 pazario bi ga.
Ako je neko u posedu doticnog telefona i hoce da ga proda nek se javi
t39 je stvarno dobar fon. imao sam ga na kratko vreme bila je pozajmica.krivo mi je bilo kada sam trebao da ga vratim pogotovo što sam voleo mnogo t28 čiji sam i danas vlasnik.imao je veoma dobar alarm koliko se sećam. ma ceo fon je super bio
video sam dati u halooglasima da se nudi za neke smešne pare
Ma bio je extra fon (t39) u to vreme, imao je gprs i bluetooth bre!!! A baterija mi je trajala i do pet dana.
Ne znam nesto mi je rizicno da kupim preko oglasa taj fon, radije bih od nekog poznatog ali ko zna ako mi dune
Dream Weaver, uzmi covece i ispuni sebi dusu, nisu to neke pare verovatno oko 20-25e, ja sam uzeo sebi simens ME45, joj kako je lik brutelno ocuvao telefon starsno kao da je u fijoci stajao.
Zao mi jedino moje 6510 koju sam chuvao u fioci do pre par meseci kada sam ga pozajmio drugaru i on ga je negde zagubio...to mi je bio bash drag telefon..
ma ljudi telefoni su samo igrackice na malo visem nivou od eksn mena.. ne treba se vezivati oni nas ljude trebaju da vezuju sa svojom spospbnoscu.. i treba nekada biti 'ladan prema necemu..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.