Unistenje telefona!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

gargamel4, napalm death, ok al ja sam za jedan jedini off dobio opomenu od administratora,onda ni to bas nije u redu...
<<<Black N96>>>

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa vertu, nemoj glumiti moderatora... :wink: ...i otkud ti znaš da neko nije dobio opomenu na PP? 8)

Ajd se sad vratite na temu, da ne bi stvarno bilo brisanja... :P :P :P
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Evo jednog zanimljivog slucaja.Svojevremeno mi je na siemensu sx1 otpala ona antena (mali kruzic na zadnjoj strani svakog siemensa),tacnije nije otpala nego sam ga ja slucajno 'popravio',dok sam pokusao da odradim jedan malo mod :D
U svakom slucaju,telefon nije mogao da uhvati signal,pa sam zrtvovao m35 i njegovu antenu zalemio na sx1,telefon i danas radi.Kakav sam majstor,a? :lol:
Naravoucenije je ne popravljati ono sto radi :)

A ovo se desilo mom drugaru...bili smo u nekoj diskoteci i od silnog skakanja i guranja njemu je ispao 3310,neprimeceno naravno.U jednom trenutku ja primetim da devojka pored nas ima nesto na cipeli,ispod stikle,pogodite sta :D Nabola je 3310 tacno kroz ekran,a ja kazem drugaru: 'vidi,isti kao tvoj" :lol:

Odgovori