Ja sam inace i dalje na k750 i ne planiram da menjam do skoro jer stvarno ne znam sta bih uzeo, nijedan telefon mi ne odgovara vishe od njega. Verujem da cu da ga korsitim dok ne bude propao (totalno!), a onda cu najverovatnije k550 ! (jer je skoro isto kao k750, samo malo bolje).
Jednog dana sam bash razmisljao (negde kada je bio izasao w810), sta bih ja radio da ne postoji k750/d750/w800, stvarno ne znam sta bih uzeo. Jedino k700, ali njega je u to vreme bilo na svakom cosku
Trenutno imam u posedu 8310,n70 i 8800 sirocco. 8310 mi je bio do skoro drugi mob,ali sada se malo odmara u fioci jer sam skoro uzeo 8800se(njega,ako se pokaze dobro necu menjati) i on sada deli mesto sa n70 koje se ne odricem,jer je super.I n70 menjam tek kad sto kaze Tanja n95 bude kostao nekih 350~400e, i kad se budem dobro uverio da opravdava ova njegova ocekivanja,inace jedva cekam da vidim i novu e61i
Trenutno N73,do skora E50,a cekam ko i vecina Nokijasa N95...Uhh ...
Citah neke clanke u novinama i po njihovim recima,nece imati apsolutno nikakve konkurencije.Ima potpuno redizajniran muzicki interfejs pa ce da parira SE-u, GPS, 3.5 mm jack, animirane ikonice...
posle mnogo divljanja i razbacivanja silnih para na mobilne telefone [poslednji je bio N93] stabilizovao sam se na jednoj nokiji N70, i smatram da je to sasvim pristojan uredjaj... bolji mi ne treba.... samo jos da prodam n93 i super
Tema u pravo vreme. Za mene pravi telefon za 2007. je e50, a kao drugi 6610. p900 skuplja prašinu za sada (ogroman mi je a i ne svidja mi se software, i display) dok ga ne prodam za nedelju-2. Imam dobru ponudu.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Za Novu godinu sam se ponovio novim smartphonom Nokia N-72,sa kojim sam prezadovoljan.Instalirao sam sve programe koji mi trebaju i to je za sad jedini telefon koji mi se potpuno svidja tako da ne verujem u skoru zamenu telefona.(6630 je bio vrh telefon ali mi se njegov izgled nikad nije dopadao a posto nije bilo nekog izbora morao sam nesto i pretrpeti).Mnogo sam se dvoumio izmedju njega i N-70 zbog podrske za 3G ali je presudio izgled telefona (volim crne telefone),ne kajem se jer je lepota vrlo bitna a 3G me za sad ne privlaci.Pozz
SE M600i kupio u novembru, i dalje ga imam. (nisam previse zadovoljan, mislim strava je fon, ali ima gomilul mana, najvece su mu da se na suncu NISTA zivo ne vidi, i da je softver uradjen tako da nekad MORAS koristiti olovku, sto me jako nervira...)
Skoro sam prodao N6630 (pre 10-tak dana)
SE w810i i nokiu 6131+(6233 od telekoma u fioci-rezerva),oba ih koristim uporedo i sa oba sam zadovoljan,ali su me stare bube uhvatile pa bi da se vrnem na symbian ali jos ne znam sta cu i koji,ali najverovatnije n70(mada sam ga vec imao) ili n71,videcemo...
Za ovih 10tak godina koliko koristim mobilni izmenjao sam prilicno telefona od nekog alkatela club+ preko 5110,3210,8210,7110,T68,samsung e310,6630 i evo sada E60 koji tesko da cu u neko skorije vreme menjati jer ima bukvalno sve sto mi treba pa i jos vise od toga a nema nekih sitnica koje mi nisu bitne ( a drasticno dizu cenu ) kao sto je npr. tzv. kamera. Valjda covek s godinama skonta neke stvari, pa se smiri kad nadje ono sto mu zaista treba i uvidi da je to cesto menjanje samo i nista vise od bacanja para
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.