Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Andrijano, Отпјева свака јој част. :wink: Ух, ово би ишло за славља. Мало на столове. :lol: :lol:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Kakvo fino preplitanje kultura, balkan edition :lol: Kako ide ono - "Sega, najgolemit hit vo Roćko Stjuart, Deka misluvaš da sum seksi" :lol:
Uh, ovo oko Stairways to heaven je jako stara fora, to su kao provalili neki katolički sveštenici (ko bi drugi, "that's the devils hands work") još po izlasku albuma LZ.IV. Ja sam čuo neke delove, stvarno sablasno zvuči... Ako provalite šta sve govore napišite, mene je strah :P
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Vlado, vjerovatno ti se potkrala greška, nije Stairways nego Stairway... :D Ja sam slušao i pratio uporedo text i ne da sam se naježio nego ono drugo!!! :D :D Stvarno ima maltene sve što piše tamo!!! Kucaj na Google-u Stairway to Heaven backwards lyrics i kad ti to nađe pusti je unazad, užas živi! Meni godinama pričaju za to, al' ja sam bio skeptičan, kao, jes' kako ne, katolici su gori satanisti od samih satanista :D :lol: (šala, izvinjavam se katolicima :) ), a kad poslušah, uh! Inače, slušao sam na drugovom A1200 i istovremeno pratio na netu lyrics. A što neko reče za Beatles-e, pa Strawberry Fields Forever je unaprijed o marihuani, nema šta unazad da se provjerava! :) :lol: A Yellow Submarine o heroinu...

Mislim da može i Goldwave-om, nemam ga pa nisam siguran...

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

evo ubacih komplet Deep Purple,Riblja Corba,Zabranjeno Pusenje,i par pop albuma :D to je u N91 a u W950 stoji 1000 Najboljih pesama ovog milenijuma ;)

PS:Umalo da zaboravim tu je takodje i Frank Sinatra
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Greška je Vincent, pišem eng. a mislim po "naški", nema S, nije množina "stepenice" već je "stepenište". Inače pesmu znam napamet celu :roll: A pošto nisi bio dobar neću ti dati da prekopiraš sjajan 3CD live by LedZ. "How the west was won", šalim se. U pravu si za Beatles, al'oni su :dry:
1 stvar moram da napomenem, Stonsi su svakim albumom bili trn u oku svima (te prostaci, te satanisti, itd :lol: ), najgore je prošla sjajna Sympathy for the devil :uhuh: mislim, jedino je ljudska glupost beskonačna, poenta pesme je baš suprotno od naslova :)
ps, da li smo dovoljno otišli u off?

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

evo neki dan ubaci:

Masters Of Hardcore:

chapter XXII FACE JOUR FEAR CD1 i CD2
i chapter XVI THE UNDERGROUND VENDETTA CD1
Poslednja izmena od napalm death u Sub, 01. Sep 2007. 00:11, izmenjeno 1 put ukupno.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Nije off, govorimo o muzici u telefonu, a meni je Sympathy stalno prisutna :D Nisu Beatlesi :dry: , ok su oni (obožavam Helter Skelter, Why My Guitar i još desetak genijalnih stvari....), mada mnogo više volim Stonese i naravno da su bili trn u oku '60-ih i '70-ih!!! Pa i u 2006-oj sa "I used to be your only rooster, now I'm just one of your cocks..." :lol: :lol: :lol: I da, poenta je manje više suprotna, al' vole Stonesi malo onog rogonju, moraš priznati :D :D Mada, Beatlesi bar duplo više, posebno ona prodana duša Lennon, prodao se masonima i Japancima, koji po South Parku nemaju dušu, što je dovoljan dokaz da je to istina :D :D

Pleaseeeeeeeeeeeeeeee, uploaduj mi na Rapidshare taj 3CD album!!!!!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Boze kako mi je smesno kad raspravljate o tima nazovi-satanistickim tematikama.....pa ljudi,sve je to zezancija i pobuna protiv ustogljenog sistema...kao da i sotona i bog zaista postoje...u ovo sa masonima necu da ulazim.....sta znam,ja sam zakleti ateista i odvratna mi je svaka pomisao na organizovanu veru,bilo u boga ili djavola ili sta god....

inace,da ne idem mnogo u off,evo sta trenutno ima od muzike:

Block Out - Ako Imas S Kim I Gde
Dream Theater - Images And Words
Dragonforce - Sonic Firestorm
Iron Savior - Unification

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Pa dobro, ne moraš da se ljutiš, znamo i mi da je samo zezancija... Ali moraš i ti ponegdje da je prepoznaš... Ne volim kad se ateisti toliko bune protiv vjernika... Da ja znam vjernika zabolje za ateiste i uopšte ih ne smaraju što ne vjeruju, a ateisti odmah moraju da skaču "nema ovog, nema ovog" Iz mog iskustva svaki ateista mnogo više puta pomene Boga (ili đavola) nego vjernik, tako...
araphel napisao:Boze
:D :D

Ali to je totalni off... izvinjavam se... (Inače, masoini stvarno vladaju svijetom, rekli su mi :lol: :lol: :D :) )

Kod mene novo ubačeno: Pink Floyd The Wall, malo Made in Japan, Velouria od Pixiesa i Helter Skelter...

Pozdrav! ;)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Vincent, ma ne ljutim se bre ja uopste,sta ti je.....Samo kazem.Daleko bilo kad bih se ljutio na bilo koga zbog njegove vere,svasta....Pogotovo vi odavde sa foruma ste mi svi ok,pa verovali u Boga ili Muhameda ili Smrdljivu carapu,meni svejedno :lol: Nego se uvek tom koketiranju sa okultnim u muzici pridaje previse znacaja....pa onda cenzure,pa bla bla.....A inace,ovo sto si me citirao je apsolutno tacno,ali ajde probaj da smislis rec koja bi dosla na to mesto a da ne menja smisao recenice :lol:

Vidis?I mene jako nervira sto tu rec moram da koristim,ali sta ces,jezick barikada :wink:

nego....ozbiljno se razmisljam o BT stereo sluskama pa ajde nek neko preporuci neke fine,ali da nisu bubice,to mi ispada iz uveta...Nadam se da nisam mnogo otisao u off,ipak sluske nekako imaju veze sa muzikom u fonu :)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Point proven, I rest my case... :lol: :lol: Šalim se, naravno! Za bluetooth sluške ne znam, mislim da je to više za temu o slušalicama...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Jes da nije zlato sve što sija, Nothing is as it seams, i tako to, ali u The Smrdljivu Čarapu apsolutno verujem jer sam to video. I omgu vam reći da ima mnogo veći uticaj na naše živote nego što to izgledam i što smo spremni da prihvatimo (e sad dok se neko seti da me pita zašto, valjda ću i smisliti zašto je to tako (stara kineska mudrost koju sam upravo smislio :lol: :lol: )).

Anyway, na žalost ovih dana i nemam nešto vremena da se zezam sa skidanjem novih stvari, ali poslednji koji mi je baš onako super je Moby. E sad jel zna neko gde mogu da nađem Deep Forest? Nešto ga ne viđam po linkovima koje dobijam sa fejza :oops:

@araphel, ja sam počeo negde da pravim spisak tih zamenica, za neke mi je malo bezveze što stvarno ne mogu da se nađu adekvatne zamene. Ako iskopam negde taj spisak, šaljem ti ga :wink:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Lijepo skineš eMule i nemaš brige, naćićeš puno svega :lol: :lol: Jel' može i meni taj spisak, treba mi za psovke, da uvedem nešto novo :lol: :lol: :lol: Šalim se, stvarno bi bilo korisno, a osim toga solidno sam proučio gramatiku i leksiku ovog našeg SRPSKOG ( :D ) jezika, pa bih možda mogao da ti i pomognem...
Nego, šta bi sa backwards lyrics? Dobro, a?

P. S. Ovo je baš off, ali ako bi mogao na pp da mi se javi neko ko radi sajtove (a da nije madness99, njega sam već ispitao), treba mi mala pomoć. Hvala i izvinjavam se...
Poslednja izmena od Vincent u Čet, 30. Avg 2007. 14:23, izmenjeno 1 put ukupno.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

meni je drug narezao kompletnu diskografiju Moby-a i odlican je .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Meni se sve vise svidja dzez,evo danas ubacih jos par numera i stvarno je super.
Sto se tice ovoga oko propagiranja satanizma i kojekakvih gluposti od strane,Stonsa,Beatlesa,LedZ,to su najobicnije nebuloze,znate da su oni bili zacetnici necega sto sistem nikako nije mogao da prihvatii a ima li su i imaju dosta pristalica,na kraju sta sistemu ostaje drugo osim da ukaljaju ugled na bilio kakav nacin.Svakako ono sto se cuje kada se pojedine pesme puste unazd predstavlja odredjenu dozu misterije i to ce uvek biti.
Takodje i sami bendovi su dosta tome doprineli da ispdanu bad boys jer sa tim se povecava njihov publicitet a znamo da loseg publiciteta nema.
Ono sto su oni tad pevali je nista u odnosu na ono sto se sada javno izvodi i bespostedno velica "rogonja" na sav glas.Pa pogledajte samo pojedine black metal bendove,njihove logoe,tekstove,koncerte,spotove e to vec treba da predstavlja problem i da se mladi narastaji upozore da tu takodje ima dosta marketinga i da ne treba sve ozbiljno shvatati,a ovo sto su Stonsi i ostala ekipa pevali je prohujalo sa vihorom. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Ne hoću komentirat... :) Sve je to OK, znamo svi da oni nisu satanisti, ali je lijepo zezati se sa time... Jeste da su smetali "sistemu" ali nije ni "sistem" ostao bez kinte od njihovih zezancija i čitave r'n'r revolucije. Pa dajte, nisu oni time nikoga zeznuli, samo su stvorili nešto novo, a ono što je novo je uvijek suprotno sistemu ;) Ma daj, Slayer ima pjesme God Hates Us All i Jesus Saves... Naravno da su to sve marketinški trikovi i da će uvijek biti klinaca koji se pale na to i misle da je stvarno. Ali sve da oni i jesu pravi pravcati satanisti i da obožavaju koji god totem hoće, mene savršeno nije briga dok god oni prave FENOMENALNU muziku!!! Šta je prohujalo sa vihorom? Preslušaj ponovo malo Purple-a, tipa Speed King, Lazy, Space Trucking (upravo ih ubacio u telefon) pa mi kaži da ovi današnji (šit) metalci imaju nešto bolje od toga!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Vincent napisao:...mene savršeno nije briga dok god oni prave FENOMENALNU muziku!!!
Eee,pa nije tebe briga zato sto si formirana licnost i znas razgraniciti stvarno od nestvarnog,ali hajd' objasni nekom napaljenom klincu,a znamo da se tada mogu napraviti fatalne greske.
Vincent napisao:Šta je prohujalo sa vihorom? Preslušaj ponovo malo Purple-a, tipa Speed King, Lazy, Space Trucking...
Ne,ne nisam ja rekao da su njihove pesme "prohujale" nego ono o cemu oni pevaju (unazad ili normalno),to danas izgleda tako nevino a tad je bio pravi shock.Ja se nisam dobro izrazio pa si me pogresno shvatio. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Da završimo sa "satanizmom",
svi znamo koliko su crkve, ove ili one (od budizma se ograđujem :) ), bile "bezgrešne" tokom istorije :uhuh: :disgust: , a non-stop su propagirale puritanstvo/asketizam, i u ovom našem slučaju borbu protiv "zlog" uticaja. Malo su se zeznuli, jer rock (i ostala ne-ograničena mjuza) je wild&free, pa oseća sasvim prirodnu potrebu da UZVRATI udarac lažnom moralu! Eto sukoba.
Ali tu ima dosta i do samih autora muzike, Stonsi su u svom najžešćem High Drug momentu izbacili i najgori album u karijeri - "Their Satanic Majesties Request", šta ćeš, trip...
:wink:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Ja, naravno da su oni bad boys, pa vidi šta je sad Richards uradio, ono sa ćaletovim pepelom, ludak... :D :D Ja ne bih volio da sam mu tata :lol:
Wicker Man, pogrešno sam shvatio... OK, jesu te stvari malo zastarjele sa textovima, ali ne baš potpuno, ima tu još par lyricsa da se u*ere čovjek, pardon my French :D :D

Ubacujem sad jednu od jačih stvari Stonesa - Slipping Away sa Stripped albuma iz '95-e, čini mi se.
Totalno je jazzy i baš je opuštajuća, fenomenalna stvar.

Inače, sinoć je kod nas u Petrovcu na Moru počeo jazz festival i svirali su Piva Jazz Band (Wicker Man, čekam tvoj odgovor, ljut sam ako nisi čuo za njih :D ), najjači domaći (a i šire) jazz band, imaju najboljeg crnogorskog gitaristu (a i šire) Šuleta Jovovića, koji nas je raspametio!!! Momci su ludnica, moram da nabavljam nešto od njih...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Sinoc dobih na poklon poslednji album od ludih finaca Korpiklaani - Trevaskanta,i pod hitno mi ide na mob i u plejer!Prava muzika za alkoholisanje u dobrom drustvu......Odlican brzi metal plus harmonika,violina,flauta,gajde i jos stosta.....

Odgovori