Slike sa mobilnih telefona
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
evo malo danasnjih slika:
- evo u cemu se mi, djaci, vozimo u skolu

- a evo kako se odvija nastava za vreme casa informatike

- evo u cemu se mi, djaci, vozimo u skolu

- a evo kako se odvija nastava za vreme casa informatike

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Jel se to Fifa 07 przi???
Ja sa drugarima znam po celu noc da igram! Odose mi palcevi u invalidsku penziju!
:):)
Auto je extra! Jel mu je to napredni navigacioni sistem?
Ja sa drugarima znam po celu noc da igram! Odose mi palcevi u invalidsku penziju!
Auto je extra! Jel mu je to napredni navigacioni sistem?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kljun
- Mobil manijak

- Kontakt:
IDzO u skoli przimo PES5, a kuci igram PES6, i ja umem cesto da zaglavim do kasno u noc sa igranjem ove zarazne igre, svi u razredu pice pes i onda je jednostavno milina docekati petak i cas informatike da se malo izigramo i pokazemo sta ko ume.
a sto se tice auta, jedna mala ispravka, u pitanju je bus, neka vrsta gradskog busa, ovakav bus je i milina kad dobijemo, ponekad nam dodju oni starinski sa drvenim stolicama i probusenim/trulim dnom i ko zna kakvim jos stvarima, a sto se tice komandne table mislim da je nema ni najnapredniji BMW model.
a sto se tice auta, jedna mala ispravka, u pitanju je bus, neka vrsta gradskog busa, ovakav bus je i milina kad dobijemo, ponekad nam dodju oni starinski sa drvenim stolicama i probusenim/trulim dnom i ko zna kakvim jos stvarima, a sto se tice komandne table mislim da je nema ni najnapredniji BMW model.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- kljun
- Mobil manijak

- Kontakt:
Vlada Zem al on uziva, bas ti dobra ta slika.
LittlePrince ne verujem da znas za ovu relaciju, jer je u pitanju Sremska Mitrovica, u pitanju je relacija:
Mala Bosna - Kamenjar - Centar (tacno ispred moje kuce) - bolnica - Ekonomska skola "9. maj"
i tako u krug...
LittlePrince ne verujem da znas za ovu relaciju, jer je u pitanju Sremska Mitrovica, u pitanju je relacija:
Mala Bosna - Kamenjar - Centar (tacno ispred moje kuce) - bolnica - Ekonomska skola "9. maj"
i tako u krug...
Vlada Zem, smekerica!!! Mozda sanja o nekom novom mobilnom!
kljun, Onaj autobus je u rangu sa onim iz filma Ko to tamo peva!

kljun, Onaj autobus je u rangu sa onim iz filma Ko to tamo peva!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ma sta pricate gluposti, Mercedes je Mercedes i ne moze svako da se vozi u njemu a oni sa njim voze decu u skolu 
Ovako lepo vreme moz da iskoristis i za setnju do skole ili rekreaciju sa bisiklom posto ti skola bas i nije mnogo daleko svega nekoliko centimetra na karti ali ne ti hoces da se vozis Mercedesom i jos se zalis
Ovako lepo vreme moz da iskoristis i za setnju do skole ili rekreaciju sa bisiklom posto ti skola bas i nije mnogo daleko svega nekoliko centimetra na karti ali ne ti hoces da se vozis Mercedesom i jos se zalis
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49