jazz napisao:Ah, san svake žene, da se muškarci bore oko nje...nih fotografija
hahah,bravo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
mare-ss napisao:Јел можеш да ми кажеш каква је акција на арији? Планирам да наручим тако неки не много скуп модел па скупљам информације са свих страна
Ja imam Aria LP sa Emg magnetima. Sustain je odlican. Aria su dobre gitare, steta sto se kod nas prodaji samo one u cenovnom rangu Squier-a.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Mladen7 napisao:Ovo sam ja slikao, oktobra prošle godine, nebo nad Beogradom.
Čisto da se vidi da i kod nas može biti vrlo slično nebo https://flic.kr/p/24DFdXr
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.