Ja sam krenuo sa testiranjem, a rezultate cu izloziti za neki dan.
prilikom navigacije prakticno gledam screenshotove
to je garmin i mene uzasava. Npr. kad udjem u kruzni tok pokazuje da sam ispred njegai tek kad izadjem pokaze kao da sam u njemu. To su cari garmina.
Sto se tice zvucne navigacije ja sam zadovoljan i reko kad gledam u ekran tlefona, uvek neposredno pred skretanje opomene me da skrenem.
IGO = zakon, TomTom radi po meni mnogo bolje od Garmina, jeste da nema neke najsitnije ulice, ali bas cu kolima da se zavlacim u kojekakve budzake. Znachi Garmina ne bih koristio ni lud.
Ljudi mucim se oko instalacije Garmina,nisam krenuo sa mrtve tacke,pa imam par pitanja.
Sta je to root memoriske kartice,gde se to nalazi,kako u taj root da prekopiram Garmin.
I jel to radim preko file menagera ili instal aplication (pc suite)
aleksaa, pa root memorijske kartice je ono sto ti izadje na kompu kad povezes telefon u mass storage modu. Dakle, povezi telefon u mass modu, komp ce ga procitati kao obicnu fleshku i tu iskopiraj folder Garmin.
Phantom Lord, koji to program i update može da dostigne naše maratonce u menjanju režima saobraćaja?
Šalu na stranu...siguran sam da će biti u novom update-u jer se oni periodično objavljuju a od pripreme do izlaska prodje i po mesec-dva pa se neka ulica u medjuvremenu proglasi jednosmernom ili pešačkom zonom recimo.
Ja sam prezadovoljan kartama jer čak i kada vidim da nije više moguće ići tuda kuda on predlaže produžim pa nakom čuvenog "preračunavam" dobijem novu putanju za 10 sekundi.
EDIT:
Da samo napomenem da recimo samo Jakarta u kojoj živim ima skoro 80 km u prečniku i da još nisam našao ulicu koja nije ucrtana u kartu.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
za sada ok mada i dalje nisam u full u zadovoljan sa gamrinom nadam se da ce izaci 5.60 i 2.2 ce biti ok nadam se uskoro za sada je ovo OK ali nista vise od toga jos moram testirati pa javljam kako se ponasa mapa u periferijama jer je ocajna 2.0 bila i jos u BG-u!
Ljudi kopirao sma garmin u root,instalirao garmin SIS,i sad mi se garmin nalazi u aplikacijama,i kad ga pokrenem,samo se pojavi pocetna strana sa velikim slovima GARMIN i ugasi se.
ljudi imam ja neku verziju 5.00.60 na 5800 nikiji..
tj. prvo sam instalirao 5.00.40 i preko njega kao "crack" otpakovan 5.00.60 kopirao i samo posle toga u root kartice imao ikonicu za instalaciju i instalirao preo nje...
sasvim ok radi.
Koliko je dobar gps prijemnik sa N82,meni je danas(po kisnom,oblacnom danu) sa terase za 20 sekundi uhvatio fix(hladan start)
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, aha n82 ima mnogo bolji gps prijemnik nego n95 (po meni).. burazova 95 jedva nesto da hvata cak i sa A-GPSom a ova moja masinica ko iz rukava... sada da li ima to veze sto burazov sw nije up to date ili sta ja ne znam...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.