GPS navigacija
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mazzy, na G810 se Garmin instalira prakticno isto kao na N95 itd, ili bilo koji drugi S60 Symbian telefon.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
<b>jerkann</b>, izabrao sam 'najbrže'.
Evo danas sam pokušao da dodjem iz Ruzveltove (u pravcu Bulevara) do ugla Vojislava Ilica i Ustaničke.
Ndrive je insistirao nekim ulicama paralelno sa Bulevarom.Kad ga nisam poslusao,vec krenuo Bulevarom, pokušao je da me vrati nazad, rekao mi je, citiram: 'Skrenite naglo levo' tj da se okrenem na Bulevaru! Pa miiislim
Evo danas sam pokušao da dodjem iz Ruzveltove (u pravcu Bulevara) do ugla Vojislava Ilica i Ustaničke.
Ndrive je insistirao nekim ulicama paralelno sa Bulevarom.Kad ga nisam poslusao,vec krenuo Bulevarom, pokušao je da me vrati nazad, rekao mi je, citiram: 'Skrenite naglo levo' tj da se okrenem na Bulevaru! Pa miiislim

- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Ja koristim Nokia LD-4W zasebni uredjaj za Nokia telefone, i nemam nikakvih problema sto se tice mapa... Koristim Garmin software i imam Nokia E61i...
Dobro mi dodje veliki ekran na njoj...
Izmenila Ninolina:: Postoji mesto na forumu gde možeš da napišeš to što sam obrisala. Pogledaj u odeljku Proba. Ovde je to zabranjeno. Pročitaj pravila foruma.

Izmenila Ninolina:: Postoji mesto na forumu gde možeš da napišeš to što sam obrisala. Pogledaj u odeljku Proba. Ovde je to zabranjeno. Pročitaj pravila foruma.
Da li je neko ubacivao još neke mape u Ndrive? Pored Srbije, ubacio sam CG i Grčku. Sad, kad idem na "-" tj.na outzoom dobijam spojenu SRB i MNE (SCG
), tu je nemoguće odraditi rutu (tj, "glas" kaže da je odrađena ali nje nema), kontam da je to zbog očajno odrađene CG mape koju sam skinuo? Kakva su vam iskustva sa više mapa?
pozz

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Vlada Zem, bas sam sada pogledao velicine mapa,nasa mapa ima nekih 440Kb,a na primer mapa Italije nekih 200-ak MB ?! 
Moja greska,upravo sam nasao nasu mapu tesku nekih 8,5MB...

Moja greska,upravo sam nasao nasu mapu tesku nekih 8,5MB...

Poslednja izmena od Fox u Pet, 11. Dec 2009. 01:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Da li vam se desava da kada skrolujete mapu levo desno u daljinu 5,6 puta(znaci prstom pomerate mapu u daljinu nekim putem) na primer kada hocete da postavite neke tacke na mapi za rutu da se garmin zakuca da prosto morate da ga kilujete pomocu taska.To se desava meni na omnii hd i drugaru na n97 sa verzijom 5.00.60 i sa mapom scg r.2.1.Da li se to nekom jos desava i sta mislite u cemu je problem,da li u mapi ili u garmin app?

>> N7100 <<
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
jedno pitanje: koju pristupnu tacku birate ne mt:s mrezi u podesavanjima za aGPS?
-tacku koja sadrzi apn gprsinternet,
-tacku koja sadrzi apn gprswap ili
-nesto trece i sta je to trece?
na telenoru mi radi sve extra posto je klasicna tacka, samo jedna, a na mts ih ima par pa ne znam koja radi sa agps
-tacku koja sadrzi apn gprsinternet,
-tacku koja sadrzi apn gprswap ili
-nesto trece i sta je to trece?
na telenoru mi radi sve extra posto je klasicna tacka, samo jedna, a na mts ih ima par pa ne znam koja radi sa agps