Moras da je resize-ujes,a to mozes da uradis preko skoro bilo kog programa,ja licno to radim preko ACDSee Pro!
Ovako ce ili obrisati sliku ili ce staviti link,tako da bolje ti to uradi!
Btw nice pic!
Okaci slike na npr. imageshack.us i onda samo kopiraj link za thumbnail u postu, tako ce odje biti mala slika a ko hoce da je vidi u punoj rezoluciji samo treba da klikne na nju.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
ma nista posebno ali za moju n80 ovo je trenutno naj bolja slika
----------------------------
mali OFF.. nadam se da ne smeta
ineteresuje me stranica za hosting http://www.imagesforme.com ..dal ima neko iskustva s njom duzi period.. recimo dal slike ostaju nakon 5-10 meseci.. inace problem nesigurnih host stranica jeste sto se vremenom slike skidaju
Hvala, hvala napalm death, sasvim je ok slicica
A sto se tice kostinga za slike, ja mislim da ti najbolje da otvoris host na photobucket.com i tamo postavljas Ja vec nekoliko godina tamo imam acc i kacim vaznije slike i uvek su tu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.