XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala bogu konacno neke zanimljive slike ...a ne drvo nebo,kkuoa ,drvo i tako u nedogled u takmicenju cija je slika bolja
PeraKg svaka cast
Filipx i vla-do takodje.
Probaj sutra napolju nekoliko fotki dnevnih i probaj nocne sa HDR + i sa Night Sight pa vidi ima li razlike.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Evindzer nije na sred mosta, nego odmah pored. Mali je most, ali vidi se kad se malo zumira. I nije druga već treća slika. Druga je panorama između te 2. [emoji1]
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.