Pa i to je neko pozitivno i korisno iskustvo - kad znaš da se telefoni kupljeni u tim šupama ne kvare tako često...siki069 napisao: Kakva pozitivna iskustva ste imali u tim šupama?
Telefon se nije pokvario.
Iskustva sa (online) prodavnicama
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Pa pazi, od 20 i nesto telefona koje sam ukupno imao u zivotu, svega 5 su uzeti "legalno" i od tih 5, 4 su zavrsila na popravkama. Sve ostale sam uzimao u "supama" i ni jedan jedini se nije pokvario, niti sam imao bilo kakvih problema sa njima. Mislim da je to dovoljno pozitivno iskustvo.
A gde si ih uzimao, tj u kojoj radnji, ili radnjama?psyhound napisao:Pa pazi, od 20 i nesto telefona koje sam ukupno imao u zivotu, svega 5 su uzeti "legalno" i od tih 5, 4 su zavrsila na popravkama. Sve ostale sam uzimao u "supama" i ni jedan jedini se nije pokvario, niti sam imao bilo kakvih problema sa njima. Mislim da je to dovoljno pozitivno iskustvo.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
E pa sad... Zar treba da reklamiram radnje?
Prvih nekoliko su mi uzimali matorci posto sam bio malo mali da bih sam nabavljao kesovinu. Uzimani su u jednoj radnji u podhodniku u centru NS-a (naziva se ne mogu setiti pa da me ubijes... Mozda je i tada vec bio tamo RIM ili nije... Davno bese to. ) Ono sto sam ja uzimao je nabavljano preko oglasa sa MS i KP, a od radnji u Mobi Trend (NS), Logic Shop (SU) i jos jednoj radnjici u NS cijeg naziva ne mogu trenutno da se setim, ali mogu proveriti posto prolazim svaki dan pored nje. Ljudi oko mene su uzimali telefone u RIM Mobile, Mobilni Shop i Liman Mobile (valjda sam potrefio naziv
) i svi su zadovoljni. 

Kakvo je vaše iskustvo sa mobilnimarket.com?
Da li je neko od vas kupovao mobilne kod njih? Sajt im izgleda ok
Da li je neko od vas kupovao mobilne kod njih? Sajt im izgleda ok
Dozvoljeno je reklamiranje pojedinaca i šupica?
Ili nije?
Ako jeste, da počnem i ja da trujem reklamama.
Ako nije, da se izbrišu reklamni postovi.
Ili nije?
Ako jeste, da počnem i ja da trujem reklamama.
Ako nije, da se izbrišu reklamni postovi.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Siki ne moraš da postavljaš 14puta isto pitanje. Dobićeš odgovor i ako samo jednom pitaš.
Na onoj temi gde si pisao, niko nije reklamirao, već smo ljudima prijateljski preporučili ljude sa KP na primer, koji su provereni kako ne bi bili prevareni. Daleko je to od reklamiranje. Sve je to u funkciji foruma, da pomažemo jedni drugima. Niko nije išao i bez potrebe reklamirao prodavce, već prijateljski kada je pitano, posavetovano
Na onoj temi gde si pisao, niko nije reklamirao, već smo ljudima prijateljski preporučili ljude sa KP na primer, koji su provereni kako ne bi bili prevareni. Daleko je to od reklamiranje. Sve je to u funkciji foruma, da pomažemo jedni drugima. Niko nije išao i bez potrebe reklamirao prodavce, već prijateljski kada je pitano, posavetovano
Druze odes na KP ukucas koji hoce telefon i trazis ga kod prodavaca koji imaju gomilu pozitivnih ocena kupis telefon sa njihovom garancijom godinu dana i ne brines,nema tu matematike ili odes u usce i das recimo za S4 73000rsd i ne brines....
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Zanimljiva je stvar da te "šupice" (kako ih pojedini ovde nazivaju) zaista jesu radnje i to po svim propisima registrovane , imaju i PIB i fiskalnu kasu , čak i 90% preprodavaca sa neta imaju svoje radnje i zvanično u radnji imaju izložene modele telefona sa "regularnim" cenama .
Evo na primer ja kad sam pre par meseci kupovao S4 od jednog poznatog preprodavca pitao sam ga u šali jel mogu da mu platim preko računa firme (da mi da fakturu za telefon) , rekao mi je nema problema - samo je cena 30% veća (10% troškovi i 20% PDV )
... Inače imao je na stanju veliku količinu neotpakovanih S4 ( Vodafone.de )
...
Eto čak i u gradu gde živim većina prodavnica IT robe imaju gomilu izloženih mobilnih telefona regularno nabavljenih ... a može kod njih da se kupi " i onako "
Ništa to nije neobično , tako je oduvek .
Evo na primer ja kad sam pre par meseci kupovao S4 od jednog poznatog preprodavca pitao sam ga u šali jel mogu da mu platim preko računa firme (da mi da fakturu za telefon) , rekao mi je nema problema - samo je cena 30% veća (10% troškovi i 20% PDV )

Eto čak i u gradu gde živim većina prodavnica IT robe imaju gomilu izloženih mobilnih telefona regularno nabavljenih ... a može kod njih da se kupi " i onako "

Ništa to nije neobično , tako je oduvek .

16 godina na forumu MOBILNISVET
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa naravno, ja npr do sada kad god sam kupovao od preprodavaca ili sa KP npr, uvek su to bili ljudi koji imaju svoje registrovane radnje na čije ime daju važeće garancije. Jednostavno se svi oni snalaze na razne načine da zarade koji evro više, pa onda prodaju po različitim cenama i na razne načine. To je sasvim normalno. Prodavac bilo koje robe, će uvek gledati da ne otkuca fiskalni račun kako bi izbegao porez i zaradio koji dinar više, što ponekad rezultuje nizom cenom, ali vi dobijate garanciju svakako, s tim što onda ima onaj već pominjani problem, ali to sada nije tema
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Re: Šta proveriti prilikom kupovine iPhone?
Pozdrav prijatelji. U zadnje vreme me sve vise interesuje iphone,pogotovo sto sam video kakav video snima 5s.
Posto kod nas jos nije legalno stigao u zemlju,zanima me da li se moze verovati radnji u Subotici,mobilnishop?
Jer posle citanja ovde raznih stvari na sta treba gledati pri kupovini,pitam se jesu li ovi u Subotici pouzdani jer ipak je to trange frange nabavka. A ne daju mi se ovolike pare ako je isto sumnjivo.
Hvala unapred
Posto kod nas jos nije legalno stigao u zemlju,zanima me da li se moze verovati radnji u Subotici,mobilnishop?
Jer posle citanja ovde raznih stvari na sta treba gledati pri kupovini,pitam se jesu li ovi u Subotici pouzdani jer ipak je to trange frange nabavka. A ne daju mi se ovolike pare ako je isto sumnjivo.
Hvala unapred

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mobilnishop su prema recima drugih korisnika korektna firma. Licno, nisam imao nista sa njima, ali citam svuda da su ljudi zadovoljni njima. Ako ti je uPhobe zapao za oko, ja ipak savetujem pre svega licnu kupovinu
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Thanks Miodrage. U kom smislu mislis licna kipovina? Preko oglasa,neki polovni? Ja sam hteo nov sa garancijom.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Lično da odeš i kupiš .
Radnja jeste pouzdana, vise sam puta kod uzimao nesto, sto ja, sto neko koga znam ali su im i cene malo naduvane, pogotovu za apple... Bacicu pogled pa ti javljam...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
U mobilshopu sam ja jesenas kupio lumiu, brz dogovor sa prodavcem, telefon sam platio evrima na moj zahtev. Telefon i dalje radi odlično.
Radnja je ok kao sto sam rekao ali je kod njih 565e crni ip5s... Malo je previse obzirom na cene u Bgd i preko oglasa...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 04. Jan 2014. 01:00
- :: Samsung S4
Iscitavao sam temu, i videh da neki pohvalise Ivana iz Apatina sa KP. Ponude su mu primamljive, i znaci ubedjeni ste da je proveren?
Ja sam uzeo od njega i zadovoljan sam fonom. Znam jos dvoje koji su uzimali od njega i svima su ok masine. Od njega ces dobiti fon skinut sa neke strane mreze, tako da ne ocekujes da su fabricki sim free.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Kupio kod Ivana S3,fabricki sim frke neotpakovan. Svaka preporuka