Koji telefon ste oduvek želeli da imate?
Uf taj HTC Touch Pro je telefoncina!
Voleo bih da to procackam ako ne izdejstvujem da ga posedujem!
Voleo bih da to procackam ako ne izdejstvujem da ga posedujem!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja sam ponovo opstednut Xperiom
Taj me tel. kupio jos kad je izasao.A takodje mi se svidja Samsung Omnia
Kad izadju oba telefona i kad se cene malo stabilizuju mozda N82 ode na prodaju 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Vlada Zem, a meni je Xperia gotivniji cak je i malo jaci hardverski a bas bi voleo da imam komunikator jer do sada nisam imao(optical joystick navigation,full qwerty keyboard)
Ovako gledano sa papira cini se da im je multimedija tu negde,ali videcemo.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Predmet mojih zelja se konacno pojavio na trzistu - Eten Glofiish DX900!!! U DK kosta 5.625DKK (ca. 750EUR).
Specifikacije:
http://www.glofiish.com/index9.htm?no=dx900
Specifikacije:
http://www.glofiish.com/index9.htm?no=dx900
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Davno postovah u ovoj temi.Dugo nisam prizeljkivao neki telefon tako jako,sve do sada, u poslednjih 3-4 meseca.Telefon koji bih zeleo da posedujem je Noki E71.
Mnogo mi se svidja,al jbg trenutno ne mogu da ga priustim
Al' kao sto rece jedan moj drug za novog Passata:"Neka,neka imaces i ti 15 godina i onda cu ti hebati kevu".
E tako i ja cekam da cena padne E71,a onda ...
Mnogo mi se svidja,al jbg trenutno ne mogu da ga priustim

Al' kao sto rece jedan moj drug za novog Passata:"Neka,neka imaces i ti 15 godina i onda cu ti hebati kevu".

E tako i ja cekam da cena padne E71,a onda ...

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Da, i ja davno postovah ovde. Pa neostvarena želja još od prošle godine (2G), a možda mi se ispuni ove (3G) - iPhone (je li). A od novih, osim što kažem da im svima fali multitouch, pa šta znam......... ili TouchPro ili HD, i eventualno možda neki 5800 kao drugi ili treći telefon. Znam skroman sam i nepredvidiv, šta da radim

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ne znam, multi-touch je revolucija. Nije vezan samo za igre, dodaje novu dimenziju upotrebi bukvalno. Ima dosta po netu.
Ne kazem da ovi danasnji obicni TS nisu atraktivni, cak sta vise. Al' eto..
Svratio danas do telenora da vidim taj 5800, dal' vredi nesto... Sve je super, ali nekako... Nekako.
Opet, ne kazem, vrede da se kupe (zasto ne bi, mislim), jesu atraktivni, jesu interesantni, jeste taj novi koncept nesto sto smo pre 10 godina gledali samo po filmovima iz 2020, ali eto, meni nije to to.
A to sve pricam, zato sto se i ja lozim na te futuristicke full TS telefone, i onda znam sta ocekujem, a sta sam tamo video.
IPhone je recimo na odlicnom putu, i da su mu jace funkcije to bi definitivno bio moj telefon snova. Poz.
Ne kazem da ovi danasnji obicni TS nisu atraktivni, cak sta vise. Al' eto..
Svratio danas do telenora da vidim taj 5800, dal' vredi nesto... Sve je super, ali nekako... Nekako.
Opet, ne kazem, vrede da se kupe (zasto ne bi, mislim), jesu atraktivni, jesu interesantni, jeste taj novi koncept nesto sto smo pre 10 godina gledali samo po filmovima iz 2020, ali eto, meni nije to to.
A to sve pricam, zato sto se i ja lozim na te futuristicke full TS telefone, i onda znam sta ocekujem, a sta sam tamo video.
IPhone je recimo na odlicnom putu, i da su mu jace funkcije to bi definitivno bio moj telefon snova. Poz.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
joj ja sam vecinu zelja sebi ispunio... prvo p800
bio sam najsretniji covjek kad sam ga kupio... pa onda 8800 uf sila, dalje s700 strava... n91, n90... ma bruka e onda samo jos jedna zelja mi je neostvarena w900
jedva cekam da naletim negdje da kupim i pohranim ga u arhivu 

HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
evo nemam pojma zasto ali nokia n85 mi se strasno svidja. nemam pojma, nista posebno ali mi se svidja. mada nema sanse da je kupim. ja bih pre sve pare dao zeni (da ima za cizme
) nego sebi na telefon, takav sam. ali naravno ako se da prilika, onda ili taj ili n79. dva za sada po meni najlepsa telefona i po koliko-toliko pristojnim cenama... mozda i kupim za koji mesec jer ionako nemam telefon ali samo ako im padne cena ili od nekog preko grane... nikada ne bih za telefon dao vise od 300e a ovde su oba ja mislim preko 300...
ovaj n85 je i preko 400

ovaj n85 je i preko 400

Even a clock that does not work is right twice a day
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Uglavnom mi se nisu ispunjavale zelje da imam telefon za kojim sam zudeo...Prvo SE K700 pre 3 godine, nigde ga nisam nasao pa sam uzeo K510, zatim K800i/W850i, nisam imao tada dovoljno para za njih, pa je pao K750i, onda SE W960, ali kada sam video pocetnu cenu
, uzeo W910. Uglavnom, samo dva telefona koja su mi se svidjala sam kupio, SE G900 i Siemens MC60. Sada mi se strasno svidja SE G702(BeiBei), ali od toga nema nista, posto je odavno otkazan.
Pozdrav!

Pozdrav!

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26