Koji telefon ste oduvek želeli da imate?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

miodrage, ispravi me ako grešim,ali meni se debeo čini da ta xperia nije ništa drugo nego HTC touch pro,sa malo drugačijim interfejsom i kućištem.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Uf taj HTC Touch Pro je telefoncina!
Voleo bih da to procackam ako ne izdejstvujem da ga posedujem! :wink:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ja sam ponovo opstednut Xperiom :) Taj me tel. kupio jos kad je izasao.A takodje mi se svidja Samsung Omnia :D Kad izadju oba telefona i kad se cene malo stabilizuju mozda N82 ode na prodaju :roll:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

araphel, pa videcemo. I meni se tako cini, osim ovoga sto Xperia ima opticki joystick. Joj ljudi ne znam sta ce da bude, novu masinu cu uzeti, ali sta i koju... nemam blage.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Sale_M, slična dilema, mada sam Xperia malo otpisao pošto će se pojaviti kasnije nego Omnia, a i dopada mi se ta fora "snalaženja" bez klasične tastature. Čeka se još strašni "Eldarov Omnia" sud :D

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Vlada Zem, a meni je Xperia gotivniji cak je i malo jaci hardverski a bas bi voleo da imam komunikator jer do sada nisam imao(optical joystick navigation,full qwerty keyboard) :) Ovako gledano sa papira cini se da im je multimedija tu negde,ali videcemo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Predmet mojih zelja se konacno pojavio na trzistu - Eten Glofiish DX900!!! U DK kosta 5.625DKK (ca. 750EUR).

Specifikacije:

http://www.glofiish.com/index9.htm?no=dx900

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Davno postovah u ovoj temi.Dugo nisam prizeljkivao neki telefon tako jako,sve do sada, u poslednjih 3-4 meseca.Telefon koji bih zeleo da posedujem je Noki E71.
Mnogo mi se svidja,al jbg trenutno ne mogu da ga priustim :cry:
Al' kao sto rece jedan moj drug za novog Passata:"Neka,neka imaces i ti 15 godina i onda cu ti hebati kevu". :lol: :lol:
E tako i ja cekam da cena padne E71,a onda ... :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Konacno sam nabavio Blackberry 7290, jurim ga od kako se pojavio, kad je izasao bio je preskup ali nije to bio toliki problem nego sto ga kod nas nije bilo a sad sam ga ujurio za svega 3000din u fenomenalnom stanju!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da, i ja davno postovah ovde. Pa neostvarena želja još od prošle godine (2G), a možda mi se ispuni ove (3G) - iPhone (je li). A od novih, osim što kažem da im svima fali multitouch, pa šta znam......... ili TouchPro ili HD, i eventualno možda neki 5800 kao drugi ili treći telefon. Znam skroman sam i nepredvidiv, šta da radim :D :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Neki zesci multi-touch kad se pojavi. Ove "obicne" TS ni ne gledam, jer nije to prava fora sa ekranom na dodir, vise su fazon nego sto zaista sluze..
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Za šta bi koristio multitouch osim za igrice? Koja je još iskoristivost toga? Mislim da grešiš, probaj recimo Samsung Omniu - Handy (reklamiraju se ovde, ne brišite) radnja u Superveru NBG, free to try, čisto onako :wink:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ne znam, multi-touch je revolucija. Nije vezan samo za igre, dodaje novu dimenziju upotrebi bukvalno. Ima dosta po netu.
Ne kazem da ovi danasnji obicni TS nisu atraktivni, cak sta vise. Al' eto..
Svratio danas do telenora da vidim taj 5800, dal' vredi nesto... Sve je super, ali nekako... Nekako.
Opet, ne kazem, vrede da se kupe (zasto ne bi, mislim), jesu atraktivni, jesu interesantni, jeste taj novi koncept nesto sto smo pre 10 godina gledali samo po filmovima iz 2020, ali eto, meni nije to to.
A to sve pricam, zato sto se i ja lozim na te futuristicke full TS telefone, i onda znam sta ocekujem, a sta sam tamo video.
IPhone je recimo na odlicnom putu, i da su mu jace funkcije to bi definitivno bio moj telefon snova. Poz.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Slazem se za iPhone, ali to stvarno nece biti poslovni telefon sve dok mu ne instaliraju Office docs viewer/editor i normalan Bluetooth.
Ja bih eventualno probao Bold ili Storm, ali samo ako dobijem od firme...ovako je besmisleno :D :D
Motorola Moto G

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

joj ja sam vecinu zelja sebi ispunio... prvo p800 :roll: bio sam najsretniji covjek kad sam ga kupio... pa onda 8800 uf sila, dalje s700 strava... n91, n90... ma bruka e onda samo jos jedna zelja mi je neostvarena w900 :D jedva cekam da naletim negdje da kupim i pohranim ga u arhivu :D
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

evo nemam pojma zasto ali nokia n85 mi se strasno svidja. nemam pojma, nista posebno ali mi se svidja. mada nema sanse da je kupim. ja bih pre sve pare dao zeni (da ima za cizme :lol: ) nego sebi na telefon, takav sam. ali naravno ako se da prilika, onda ili taj ili n79. dva za sada po meni najlepsa telefona i po koliko-toliko pristojnim cenama... mozda i kupim za koji mesec jer ionako nemam telefon ali samo ako im padne cena ili od nekog preko grane... nikada ne bih za telefon dao vise od 300e a ovde su oba ja mislim preko 300...

ovaj n85 je i preko 400 :(
Even a clock that does not work is right twice a day

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Uglavnom mi se nisu ispunjavale zelje da imam telefon za kojim sam zudeo...Prvo SE K700 pre 3 godine, nigde ga nisam nasao pa sam uzeo K510, zatim K800i/W850i, nisam imao tada dovoljno para za njih, pa je pao K750i, onda SE W960, ali kada sam video pocetnu cenu :uhuh: , uzeo W910. Uglavnom, samo dva telefona koja su mi se svidjala sam kupio, SE G900 i Siemens MC60. Sada mi se strasno svidja SE G702(BeiBei), ali od toga nema nista, posto je odavno otkazan. :)

Pozdrav! :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Oduvek sam želeo nokije 8850, 8910, crnu 7373 :lol: i n93i.
Od samsunga sada jako želim omniu HD :)
A kad prodam n95 8gb čini mi se da će njegovo mesto ustupiti HTC touch, telefon za kojim sam ptio i patiooo :cry:
Nokia C6

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

tehno maniac, pa dobro, nema ničega loše da imaš ogledalce na telefonu :lol: šalim se, i meni se sviđa 7373 Valli, a crnu boju obožavam.
Trenutno, voleo bih da imam HTC Shift, dobro bi mu došao Windows 7 & MultiTouch :D
Nokia Lumia 630

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

i8910 Omnia HD sa WM 6.5 OS
Slika

Odgovori