miodrage napisao:Zoreli: ako ti se moze, uzmi. Pa onda neki review, iz ugla coveka koji uglavnom koristi Android. Eto, da cujemo drugu stranu medalje. Ti ces ga bar lako utrapiti dalje, ne sumnjam jos i zaraditi na celoj transakciji.
+1
Mogu da ti pomognem oko ovog dela, android i ios. Oba sistema su daleko iznad wp.
Pa dobro Baraba, to je tvoje misljenje, moje je dijametralno suprotno. Za moje potrebe, i ukus, WP je bolji od iOS-a, a o kantici necu ni da troaim reci, jer je uzaludno.
Moje misljenje je moje misljenje, i ko si ti, ili bilo ko drugi da sudi je li ono ispravno ili nije? Sto se neke mrznje tice, imam valjda puno pravo da nesto volim, a nesto ne. Koliko vidim, ovde na forumu ima jako mnogo onih koji otvoreno kazu da ne vole WP, isto kao ja Android, ili da kazu da za njih postoji samo Android, kao sto ja navodim da je za mene WP OS broj 1, i onda je misljenje tih ljudi normalno, i kredibilno, a moje posto se razlikuje od stava vecine nije. Vrlo objektivno, nema sta!
Ja za sebe ionako nikad nisam rekao da sam preterano objektivan, ali ovde gomila njih kaze kako je jedino obozavanje Androida ispravno, i takav stav se prihvata kao objektivan. To je za strucno posmatranje, iskreno receno.
Ne sprdaju se,dobri su drugari,ali ne dele iste stavove
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa znam da su dobri drugari, zato mi nije jasna situacija, tj zato i mislim da se zezaju.
Gde su mladi tu je i šala, nema potrebe ni obožavati ni mrzeti bilo šta, samo realno.
cvoruga, sve je sprdnja, ko bi se svađao zbog mobilnog, pa ja sam njega kupio, ne on mene, eto, samo pokušavam da ga izvedem na pravi put, zeleni put, samo jedan put je ispravan
iLuka, čestitam na novoj mašini. U zdravlju koristio, zamenio za još bolji. Žena neka čeka za čizme, a i najavljuju lepše vreme
Mislim da Miodrag ima negde skriven jedan android telefon čisto kada oseti krizu sa WP da je ublaži sa androidom, pa se posle vrati na WP i tako u krug
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.