MilančeBGD, ma da zato i kazem da je sa jednom sliko m "kvazi" hdr odnosno kao sto si rekao, nije to to.. ali osta sam video slika i jako lepo je ispalo
Sale_M, steffa54, jao su vam lepe ove jagode ali meni se pravo "gade" jer sam nedavno radio seriju (fotografisao) oko 180 slika sa jagodama pa tako da.. mislim da mi je dosta za ceo zivot
Ja imam jedno 20 slika jagoda i nije mi dosta
Kad krene raspust moracu i ja da napravim neki light box(video sam pre nekoliko meseci da si i ti napravio jedan) pa da probam kako se k800i snalazi, ali video sam vec neke slike na flickr sa k800i i light box i svidja mi se kako je ispalo
Eh kad bih imao para za neki dslr
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Za 500e se moze uzeti samo telo...Najvise mrzim kad neko napise uh za te pare se moze uzeti neki foto od 20mpx, vauuuu Nikad ne bih uzeo taj nikon od 10mpx, verovatno mislis na D40X...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
MilančeBGD, predpostavljam da bi se k800 dobro snasao sa light boxom dok recimo ja nisam nista mogao sa k750 i n80.. jednostavno nemoguce je.. inace predpostavljam onda da si i video da je jako lako napraviti LB.. sto se tice dSLR-a.. pa ja ga vec odavno planiram uzeti i mislim da je vec red da ga uzmem.. a i ne uzima se svaki dan..
ja planiram uzeti Canon EOS 400D KIT (18-55mm) + CF 2GB Transcend 133x + Torbica Samsonite F50 Colt = 590 EUR sto stvarno nije skupo.. a mozda i 450D samo telo ali kazu da nije veliki napredak u odnosu na 400D
Sto se tice dslr-a, ja sam pre jedno cetiri meseca uzeo Nikon D40 kit + Toshiba SDHC 4gb + plus neka torba (zaboravio sam joj ime). MilančeBGD, imas u Metrou (bar je bilo), D40 kit za 32000. milann, bas je lepo ispao list.
milanne,dobre slicice . ,inace novi softver 73-ojke se odlicno pokazao kad je kamera u pitanju
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
MilančeBGD, canon eos 450 extra foto aparat ili canon s5 ima super micro mod.mozes da slikas na razdaljini 0mm.ja sam poceo malo ozbiljnije da ucim fotografisanje.uskoro bi trebao da uzmem neki dslr.npr canon 450d
Ja se wishe bawim wideo editingom,ali makro fotografija me extra priwlachi,para za neki dslr nemam, ali mislim da je Sony DSC-H9 extra qpowina za 385e (makro moze da slika u razdaljini od 1cm).
Evo jedne slicice Beograda:
Slikano sa Samsungom Z400.
bOOdala, ekstra su slike
peky@n93, probaj da nadjes Pentax K100d super ili tako nesto. Odlican je aparat, a ne bi trebao da je skup (oko 500e-550e )
Pozz
Poslednja izmena od Njami u Uto, 27. Maj 2008. 23:24, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.