GPS navigacija
instalirao sam na htc hd2 nav n go igo 8 (8.3.4.117940) sa mapom Serbia8.3_2009_09_091104. od skoro imam ovaj fon i prvi put se susrecem sa wm i igo. e sad problem, moj drugar ima samsung omniaII i kod njega vidim i reljef u srbiji dok je kod mene sve 2d. pogledam, on ima stariju mapu serbia8_2008.07_080903. prebacim mapu, kad ista stvar, kod mene nema reljefa. napominjem da imamo istu verziju igo8 (samo on je skinuo sa drugog linka), iste mape i ista setovanja u samom programu a opet kod njega kada gledam npr prostor bivse juge (u 2d pogledu na mapi) vidim reljef sa lepo izrazenim vododelnicama i slivnicama a kod mene zelenu fleku u 2d. bas me zanima razlog oveme.
pozdrav i hvala
pozdrav i hvala
pa brate daj na pp neki link. ubih se trazeci. provalio sam posle dva dana guglanja da je fajl sa dem ekstenzijom u igo/content/dem folderu ali nigde za srbiju. ima za istocnu evropu, stariji i za evropu, noviji ali samo za srbiju nigde
ovaj drugi sam skinuo(preko 250mb, cini mi se) i ima srbija ali van gradova a ovaj drugar mi tvrdi da se vidi npr u bg kad ides k.milosa ka kralja milana da je uzbrdica ili auto put ka b.potoku nizbrdica.
hvala
ovaj drugi sam skinuo(preko 250mb, cini mi se) i ima srbija ali van gradova a ovaj drugar mi tvrdi da se vidi npr u bg kad ides k.milosa ka kralja milana da je uzbrdica ili auto put ka b.potoku nizbrdica.
hvala
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nisam pratio temu i koristio gps neko vreme pa me zanima koja kombinacija Garmin mapa i programa je trenutno najbolja za dobru navigaciju?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Fox,da da,sta da radim,za mene i dalje telefon bez premca,uvek mu se vracam a pisao sam i u temi o n82 da sam ga ponovo uzeo.
Hvala ti za info o Garminu a kako se pokazao za sad Ndrive,jel ga probao neko?
Hvala ti za info o Garminu a kako se pokazao za sad Ndrive,jel ga probao neko?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Добар је Ndrive.Contrast мапе користи као iGO...
Мало је сиромашан што се додатних опција тиче али ради сасвим коректно посао.
Јако ми се свиђа што су уписана мала места и путеви око нпр. Таре.
Чак постоје и неки тотално небитни слепи путеви што није битно у свакодневном коришћењу али понекад уме да буде јако корисно.
Занимљив је "авантура мод" кад ти сам можеш да бираш стазу за себе а на мапи је показан пут од тачке А до тачке Б.
Једина ману му је што уме да се искључи сам од себе или кад се не крећеш по прорачунатој рути.
Dostaje
Лепо.
Једва чекам да испробам.
Мало је сиромашан што се додатних опција тиче али ради сасвим коректно посао.
Јако ми се свиђа што су уписана мала места и путеви око нпр. Таре.
Чак постоје и неки тотално небитни слепи путеви што није битно у свакодневном коришћењу али понекад уме да буде јако корисно.
Занимљив је "авантура мод" кад ти сам можеш да бираш стазу за себе а на мапи је показан пут од тачке А до тачке Б.
Једина ману му је што уме да се искључи сам од себе или кад се не крећеш по прорачунатој рути.
Dostaje
Лепо.

Једва чекам да испробам.
Слобода или смрт
Dostaje
Детаљна навигација.
Ndrive
Скини пробну верзију па испробај.
Као што рекох добар програм,има потенцијала да постане одличан.
Погледај коментаре и утиске колега који се налазе пар старница уназад.
Детаљна навигација.

Ndrive
Скини пробну верзију па испробај.
Као што рекох добар програм,има потенцијала да постане одличан.
Погледај коментаре и утиске колега који се налазе пар старница уназад.

Слобода или смрт
tomas.hokenberi napisao: Za S8000 postoji zato Route66 aplikacija koja se moze preuzeti sa route66 sajta ovde:
http://www.66.com/samsung/index.php?cid ... t=2&scat=1
Naravno za sve osim demo verzije je potrebno platiti karticom.
Слобода или смрт
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
MilanZP, pored pomnutog Route66, mozes instalirati par java aplikacija kao sto je TrekBuddy: http://www.trekbuddy.net/forum/.
Imas i (dosta staru) temu od istoj ovde: viewtopic.php?t=10916
Imas i (dosta staru) temu od istoj ovde: viewtopic.php?t=10916
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jel se desava jos nekome da Garmin pokazuje kao da se vrtite u krug oko svoje ose ukoliko stanete negde na nekom semaforu?
Meni se to redovno desava svo dok ne krenem a onda se vraca tj strelica ide u pravi polozaj.
Po NS-u se pokazala kao ok ova nova 2.2 mapa. Tek juce sam je turio pa jos nisam testirao po nekim manjim mestima i izvan vecih.
milkobgd, pogledaj PP.
Btw, sta se od navigacije, osim TomTom-a moze na Linux-u instalirati?

Po NS-u se pokazala kao ok ova nova 2.2 mapa. Tek juce sam je turio pa jos nisam testirao po nekim manjim mestima i izvan vecih.
milkobgd, pogledaj PP.
Btw, sta se od navigacije, osim TomTom-a moze na Linux-u instalirati?