Gallee.., podesio bih ja ali ne znam sta da podesavam! Ne znam koje parametre i kako da ih podesim u razlicitim vremenskim uslovima! (npr: kako treba da bude podeseno kad je suncano, tmurno...)
peky@n93 i ja sam predpodstavio da je u pitanju HDR, dobra slika, mada na mom monitoru izgleda nekako mutna, da nisi ti nesto podesavao oko toga, ili je u pitanju moj monitor?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
jeste hdr.nego slika je tu jednog clana,a cini mi se da je slikano sa n73,pa ima vise suma.mada sa aparatom mnogo lepse izgleda.pokusacu veceras neku od mog k810 da uradim u hdr-u.a evo i org.
MilančeBGD ja sam napravio hdr od jedne slike, samo promenio EV preko photoshopa i preko photomatixa sastavio ih, slike nisu nista posebno, ali moze se od jedne napraviti HDR, ali ne tako dobrog kvaliteta kao sa 3 i vise slike.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ja nisam rekao da ne moze, vec to nije pravi hdr Jedno je imati 3 slike koje nisu naknadno obradjivane, vec su onakve kakve je telefon i onaj ko je slikao napravio.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Calov telefoncic
neke sluske sto sam dobio na poklon
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
MilančeBGD, na fotoaparatu imam auto bracketing tri slike u razlicitim ev i onda to je to.LittlePrince, jeste malo jace boje su ali za pocetak ok jos se ucim.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.