sto se WP7 tice,o trophy rewiew stize za koji dan!
Koji telefon imate? [2011]
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- skar
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
pa sad,evo ja sam odradio jailbreak,i ubacio file explorer,znaci copy-paste reseno,multitasking ce se izgleda morati sacekati do septembra tj.na Mango..
evo par dana ga koristim i mogu reci da mi je najfluidniji a i najprostiji OS,do sad,sve je nekako tu na dohvat ruke,mora jos da se doradi,al mislim da ce biti pun pogodak..
posebno sto bih istakao tj integracija sa facebook i odlican mail klient,a surfovanje netom,neko rekao android,haha...no way...definitivno WP7!
evo par dana ga koristim i mogu reci da mi je najfluidniji a i najprostiji OS,do sad,sve je nekako tu na dohvat ruke,mora jos da se doradi,al mislim da ce biti pun pogodak..
posebno sto bih istakao tj integracija sa facebook i odlican mail klient,a surfovanje netom,neko rekao android,haha...no way...definitivno WP7!
Hehe, polako, polako, jos nije vreme za ovakve komentare...skar napisao:a surfovanje netom,neko rekao android,haha...no way...definitivno WP7!
Salim se malko, nego, skar, takodje sam pozitivno ocenio WP7 (koliko je to moglo da se proceni u radnji), ali mu stvarno nedostaje malo vise grafickog dozivljaja. Da su ostali poznati nedostaci bili ugradjeni od samog pocetka, mozda bih i ulozio kintu u Omniu 7, bez obzira na manjak grafike... ovako, nekom drugom prilikom...
Cekam(o) tvoj review...
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Ivan Cirkovic
- Banned