Evo ja da se pohvalim posle nekog vremena.
Od danas sam vlasnik Nokie N9.Vec neko vreme me interesovao i hteo sam da ga nabavim i konacno sam to i uradio
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M čestitke.
kakav je mob?nekada davno sam gledao šta sve može i šteta što je os umro pre nego što je izašao.i ona fora sa čukanjem mobova oko prenosa podataka je bila dobra.
Hvala Venom...danas sam ga uzeo tako da jos nemam potpune utiske,ali sam znao sta kupujem i svidja mi se kako OS funkcionise,cak i na marketu ima solidno aplikacija za njega,mnogo visr nego sto sam ja mislio.A to sto kazes za prenos podataka je Nfc file sharing tehnologija,nisam jos probao kako radi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala Baraba, razmisljao sam o Androidu nekom,ali sta da radim kad sam zakleti Nokias hehe...
Sviđa mi se nexus to stoji ali kada sam uzeo u ruku beli S3 nije postojalo ništa drugo, onako baš mi je legao kao i elegantan i fensi i zver od telefona plus jača baterija. Pošto sam video beli S3 nema šanse da bih uzeo plavi S3.
Jedno vec 3 nedelje - Titanium Silver Galaxy Nexus. Fabricki 4.1.1 - za sad sve kul, ali kad bude neki stabilan CM10 prebacicu se na nj, posto sam obozavalac Cyanogen tima...
Sale_M, batice cestitam,koristio sam N9 avgusta meseca i bio prezadovoljan
P.S nemoj da se zeznes pa da stavis da si non stop online na skype i fb...od brzo baterija
LG L7 vec nedelju dana i prezadovoljan sam sa njim iskreno eceno ja sam prosecan korisnik i on zadovoljava moje potrebe pored njega tu su stara dobra nokia n82 i sluzbena nokia 101 duo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.