moonwalker80, 80% mojih fotografija je iz dosade

Za tvoje slike ne mogu reci da su iz dosade

Da su iz dosade ti se ne bi trudio da tako dobro ispadnu, plus da ih jos obradjujes.
A i na putovanje u Evropu se ne ide radi dodsade, osim ako nisi nekakav milioner koji moze svaki dan iz dosade da ode u Evropu.
Da se tema zvala zanimljive fotografije pa ajde da se kace samo zanimljive, ali mislim da je ovo tema vise za test fotografija, tako da npr. kad neko kupi neki telefon pokaze fotografiju sa telefona, a da drugi prokomentarisu.
Na jednom vecem forumu postoji tema zanimljive slike i tema ima tacno 108 strana, naravno jedno 30 strana je offtopic, ostalo su slike... Medju 108 strana nalaze se i moje slike koje sam postavljao i ovde, naravno samo na 2 slike sam dobio komentar, a evo pre neki dan je neki clan okacio slike nabudzenih automobila i slike nekih kučića, i stola na kome se nalazi jelen pivo i masline i odmah je njih 5 krenulo sa komentarima jao kako dobre slike
Mozda neko vise voli da gleda takve slike koje nemaju nikakvu kompoziciju, i koje su slikane samo iz dosade, eto neko voli i da gleda komsijin bmw.
Nije ovo samo kod nas u Srbiji, evo i na stranim forumima sam postavio neke moje dobre slike i bilo je mozda 2 komentara, a neki sto postavljaju slike njihove ulice ili iz supermarketa, i takve slike dobiju po 20 komentara.
Znaci nije problem u mojim slikama vec u ljudima koji se ne zanimaju za fotografiju, i gledaju na neki drugi nacin slike, mislim da obradjane i fotografije koje imaju nekakav motiv i za koje se moze reci da su odlicne treba ipak da se kace na nekakav sajt/blog/forum koji se bavi fotografijom iskljucivo.
Nema sta da se izvinjavas, ja ti nista lose nisam zeleo vec sam samo naglasio da su slike sa k750i ali su obradjene.