Takve boje su na k850i
Napominjem da slike nisu obradjivane i nista nije dirano... Ko ne veruje u moje reci moze da pogleda EXIF koji je tu.Takodje k810i je sa withan camdriverom
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Milance tako ti je to. Cudno ti je sve to, nista nije kako treba .
Mislim da ce ovi sto prave drajvere za kameru imati dosta posla sa k850 ali barem se nadam da ce uspjeti odraditi posao kako treba.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
IDzO, nisam,ali sam se opasno navukao! sad samo da uzmem bolji objektiv i to je to.mada i ovaj fuji puca lepe fotke!Sale_M, jer ti kazes u vezi 6630?ja sam je skoro uzeo,a davno sam je imao.i stvarno je dobar fon.
Znam da može, nego uvek zaboravim da upišem jer mi nije pri pameti. A vezano za bolest, paaa, džabe može nešto da se slika solidnom kamerom kad svi znaju da to nije to
igorde, fina slicica.Definitivno N93i sad pravi dosta bolje fotke nego u pocetku .
Definitivno, mnogo su kvalitetnije nego na N95. Software na tel je od prosle god. nisam jos odradio update, ali neverijem da ce update popraviti kvalitet.
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!
-Jos malo pa kao moj mobitel
djolex | Entuzijasta | 18.07.'08.@10:40
EXIF može i ručno da se napiše u Visti tako da više ni to nije pokriće da je slika u originalu
Izvinite za off, ali nažalost, tako je [/b]
Ja to nisam znao da moze, a i sad kad znam neznam kako se to radi??
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.