Ne dam Z2 ni za kilo karamela jos uvek
Najkompletniji fon,bukvalno pravi flagship u svakom aspektu te reci.
Ni Z5 nije dovoljan napredak posle skoro 2 godine.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Otisao G3 na dobos. Nije me odusevio,iako ima ok kameru.Sad se razmisljam sta cu,Z5 ili...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ne mogu u Vipu da ga uzmem,inace bi mi dosao u razmatranje pored Z5,ali kosta minimum 520 u slobodnoj prodaji,mnogo...
Evo na G3 kako je radilo prvo punjenje baterije, napokon su napravili kako mi se svidja.
Pise koliko je baterija radila plus predvidjanje koliko ce da traje i potrosnja u poslednjih sat vremena.
A zadovoljan sam koliko je izdrzala, skoro dva dana sa 6 sati SOT-a
I nisi ga za to vreme ili?Nemoguce 2 dna i toko rada ekrana.
Ja ssm.na G3 jnajviae 4 j po.Sot,s toliki uptime isto tesko,jedino kad se fon bas malo koristi.
Ja koliko vidim iznad 22:13 je baterija bila na 2%, pa je izgleda opet dopunjena, pa se vide tackice gde on kao predvidja vreme...meni je nerealan ovaj rezultat isto ali ajde, mozda je odgledao 2 filma u airplane modu haha
somi92, odlično si to primetio. U 22.13 jeste telefon dopunjavan, ali ne znamo koliko. Možda je kolega zaboravio da ga je stavljao na punjač. [emoji846]
Nisam ga dopunjavao, nikada ne zezam bateriju vec je punim kada se isprazni na nekoliko procenata pa do 100%.
Pa pisalo bi na slici da je radio 5 minuta od zadnjeg punjenja na primer.
To mu je prvo praznjenje bilo ako ne racunam ono dok je bio u kutiji jer je tu bila na pola prazna.
Slikacu ga opet ako mi ne verujete, a mogao sam u Photoshopu da prepravim da je radio 10 dana da mi je to potrebno u zivotu.
Bilo kada da skines sa punjaca treba da pise kada je bio skinut, nje bitno koliko je procenata bilo.
Koliko puta sam pisao da ja stedim bateriju, koristim crni wallpaper, programe koji zatamne ekran nocu, pazim koje programe instaliram jer koje vuku mnogo ram memorije izbegavam i kada dobijem ovakve rezultate onda se nadje neko da ne veruje.
Pretrazite ovde kada sam pre godinu dana slikao Note 2, radila mi je tada baterija 5 dana, ali to se retko desava, nije tako uvek pa ni sa ovim sadasnjim G3. ja stavljm slike kada mislim da su zanimljive, a bateriju mogu potrositi i za 6 sati, to je bar najlakse uraditi
Mislim da si oborio rekord sa autonomijom baterije na G3. Svakodnevno sedim sa par njih koji imaju isto G3, ali niko ne izvlaci toliki stanby i sot u jednom punjenju. Naravno, pricam o aktivnom koriscenju telefona gde je 3g/4g konstantno upaljen, displej na automatici da bi se nesto uopste videlo na istom, gps takodje upaljen, sinhronizacije i mejlovi, telefoniranje, drustvene mreze itd bez igrica.
Svaka cast
Samo kada sam van kuce palim G3 i internet uopste, kod kuce mi je zakacen na wifi jer tako se manje trosi, kada nemam potrebu za internetom dok sam van kuce na svakom telefonu do sada drzim samo na G2, a dimovanje se pali zalaskom sunca i ako treba pojacam svetlo ako imam potrebu.
Izbegavam cimanje baterije, nikada je ne punim na kratko vec ceo ciklus napunim i ispraznim.
Drafer napisao:Bilo kada da skines sa punjaca treba da pise kada je bio skinut, nje bitno koliko je procenata bilo.
Nije tacno.
Samo ako je skinut na 90+% ce se resetovati statistika,u suprotnom mozes nabiti 20h sot na standby od 5 dana.
Bez tog grafika ovo drugo se ne vazi nista nazalost
Taj grafikon nije tacan, ali cifre u minutima jesu tacne.
I ranije mi se desavalo na drugim telefonima da kada ugasim ekran i baterija se odmori moze da poraste koji procenat.
Zar mislite da bi zezao bateriju i dopunjavao je na sitno da bi je slikao kasnije?
Ako tvrdis da sam lazov pogledaj grafikon od pre nedelju dana kada mi je na Sony Z3 baterija izdrzala 3 dana
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.