Pa mala, a kutija da stanu 3 i vise A i moja ruka nije velika, meni je nekako taman
Ne znam sta su ubacivali, koga zanima nek je isecka pa nam javi
Ne znam, i ne kajem se sto sam uzeo jer i nema nesto zanimljivo za tako malo bodova.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ja sam lopticu dobio jos pre par nedelja i dao sam kucetu da se igra sa njom. On ju je pocepao za 5min. i unutra se nalaze tamno zelene kuglice plastike u nekom najlonu i nista vise.Ja sam tu lopticu dobio u ogromnom kovertu (u njega mogu da stanu takvih 10-ak loptica).
pa to i nije loptica,to je pokusaj da ispadne loptica,usili su je tako da izgleda ko kocka,sva je coskasta,a ja se ponadao da ce biti zglavna,boljed da sam uzeo privezak,verovatno ce i meni stici sutra
Šta sam rekao! Skupio sam jedva 85 bodova za frizbi a oni ga već podelili . Aj što nema frizbija nego nema ničega: ni loptica ni privezaka ni igračaka. Samo karte (koji će mi kad nisam iz Bg). A toliko sam popio onih dvolitri (41 dvolitru, i 1 malu) . Katastrofa, prevara! Zna li neko da li još traje nagradna igra Jelenka da probam da osvojim porše? Pivo je bar zdravije
Dekysa, ma bice jos nagrada, svakog meseca stize nova kolicina!!! A Jelen nagradna igra se zavrsila.. video si valjda reklamu neka bakuta dobila porshea
Evo meni je danas stigla loptica nakon 10-ak dana i telefon nakon 8 dana. Cekam i drugu lopticu da dobijem, verovatno sutra. Ali da je minijatura to stoji.
jel ima neka dobra dusa da meni pozajmi 18 bodova,imam trenutno 27 a tek sam sad video ono SezamPro za 45 bodova a kad idem na vikedncu mi treba dial up..Hvala unapred
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Moram da citiram da bi se shvatio smisao poruke:
Elem, ov radi samo ako se taj neko odazove. Da bi zeznuo sistem, i bio siguran da ce ovo da radi, napravi par laznih mailov ana yahoo, gmail... i posalji na te adrese mail, odazovi se sa njih, i voila, eto ti 15 bodova od svakog maila. A da, ogranicen si na 20 komada
Izmenio:gameforce:Sasvim se dobro razume i bez citata kompletne poruke iznad tvoje!
Ma radi provereno! Što bi ti tražili aktivaciju preko telefona kada možeš da učestvuješ i bez mobilnog.
Ja se mučio, pio tolike koka kole a ono utučeš 15 bodova za 10 min! Ali nagrada nema, samo igrice, telefoni i jakne za patuljke!
Kako bre, ja posaljem aktivaciju na jedan mail i onda moram sa tog mail-a kliknuti da bih se reg, ja to uradim ali mi tamo trazi da upisem i mob, ja sam probao da to ne uradim ali sistem trazi broj moba.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
milan91: to se desava zato sto pri registraciji nisi chekirao da zelis da saljes kodove samo preko neta!! NE mogu se slati kodovi na isti nalog putem oba.
ja sam narucio 6 sezampro kartica od 850 dinara i dve karte za bioskop,sezampro cu da prodam drugu upola cene i da pevam .Sad cu jos jedan nalog da otvorim i da tu rokam,jel ima ko ideju sta jos moze da se uzme?
PS:Jel mogu da otvorim jos jedan nalog na moje ime itd,pa da mi stizu nagrade na istu adresu?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.