Kako da instaliram igo na Htc Hero ? Molim vas neka mi se javi na pp ko ima linkove za igo navigaciju. Posto mi treba i gde da skinem i kako da intaliram i za mape, pa ko moze da mi pomogne neka mi se javi!!! Unapred hvala... Ustvari ne mora na PP, moze i javno ali mislim da ce neki linkovi morati privatno...
Znaci jos uvek nije uradjen garmin za android.Nadam se da ce se pojaviti uskoro.Citao sam ovde na forumu da motonav igo na desireu ne radi bas najbolje,Da li je to tacno i u cemu se ogleda taj problem?
toda81, ne mape su iste ali sam dozivlja navigacije i izgled je 100 puta bolji. Nazalost na androidu jos ne. Ja cisto sumnjam i da ce biti jer su se koliko verujem ljudi iz Garmina razocarali prodajom softvera koji ce raditi na mobilnim uredjajima kao i brojem ilegalnih korisnika koji koriste njihov proizvod. Dugo nije izasla nova verzija Garmin mobileXT za bilo koju verziju OS-a, navodi me na ovakvo razmisljanje.
jerkann,velike si sanse da je ovo sto si napisoa tacno jer sta znaci garmin-u da izbacuje nove verzije garmin-a xt za symbian kad ga niko ne kupuje vec ga sigurno ogromna vecina ima ilegalno
toda81, pa da vec odavno su digli ruke od toga. steta jer neke zemlje je Garmin mnogo bolje pokrio pa je kombinacija Igo + Garmin idealna na telefonu. Zato zaa sad ostajem na WM platformi.
Poz, juce sam dobio Omniapro b7330 od MTS-a (win Mo 6.5) pa bi bio zahvalan ako bi mi neko na PP poslao uputstvo za instalaciju GPS-a. Ako je bitno, rezolucija je 320x320, a ekran nije touch screen.
Hvala
hibiskus, instalacija je vrlo slicna onoj na Symbian telefonima i drugim WinMo telefonima. Na b7330 ces morati da koristis Garmin XT (ili njegovu brendiranu verziju Samsung Mobile Navigator). Zar se uz B7330 ne dobija navigacioni softver na microSD (pomenuti "brendirani Garmin"="Samsung Mobile Navigator") ili ga mts ne isporucuje?
tomas.hokenberi, ne isporucuje ga MTS, a fon da znas i nije toliko los s obzirom da ga daju za dinar uz mix 750 paket. Elem, gde bi mogao da skinem mapu za srbiju?
Imam problem danas sam DOBIO NOKI C5 i na njoj instaliran GARMIN navigacia, dal treba da sacekam nekoliko minuta da pohvata satelelite, jel nista mi ne reaguje
booster, ako si sve instalirao kako treba i podesio kako treba moras izaci iz kuce najbolje je na neku cistinu i kad ti se popune linije u levom gornjem uglu u zelenu boju tada je on locirao satelite,klikni na mapu i videces tvoj polozaj na mapi.
LJudi, jel zna neko nesto o iGo programu za android, ali u rezoluciji 240x320? Posto razmisljam o wildfire-u pa me ta rezolucija muci... Ako ne iGo kakvo je stanje/upotrebljivost nekih drugih programa?
booster, Ok je. Najstabilniji po meni xerosoft, mape su iste kao i za bilo koji drugi OS ili telefon na kome je moguce instalirati Igo. wasssup, koliko sam ja cuo to moze da se sredi. I mnogi su uspesno in stalirali Igo na tatoo (ista rezolucija), pa proguglaj malo.
Imam Nokia E71, istalirao sam Garmin Mobile XT 5.00.50 i signal je jako slab. Samo jednu crticu pokazuje. Gde god da sam jedna crtica, ili nijedna. Imao sam N95 8gb i tu je signal bio extra, a na E71 je jako slab. Jesam mozda nesto pogresno instalirao ili je to do fona?
ljudi, ova tema bas ne pomaze... ko god da postavi pitanje za neku navigaciju, (konkretno pratim postove vezane za android...) svi kazu 'proguglaj malo' ili 'ima gomilu uputstava po netu' i sl.
mislim ovo je isto deo 'trazenja po netu...' ja postavih pitanje pre mozda dve nedelje, i nista... nijedan odgovor...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.