XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nista specijalno, nikakve app za ustedu, sihronizacija, 50% osvetljenje, viber, fb, mess, tapatalk, flickr, youtube, dva maila, malo surf.
Wifi, 3g/4g i ocajan signal. [emoji12]
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Samo Wifi,mobile data mi je bio iskljucen oko 4 sata kad sam bio van.Koristio sam dosta tapatalk,viber,telegram,malo kameru 12 min razgovora,slusao muziku na slusalicama oko sat i 15 minita itd...
Probacu i sa ukljucenim moblnim netom pa da napravim poredjenje.
Sent from my D6503
Trenutno koristim J5 (2016) na kojem je autonomija brutalno dobra. Npr. od 6 ujutro pa do 23h naveče baterija ostane sa nekih 10%, a pri tom imam screen on blizu 6h uz upaljene sinhronizacije, wifi u firmi i u kući i auto mod mreže gdje je na 3G 50% vremena. Pomalo igram igrice tako da i to dosta crpi bateriju ali sve u svemu sam oduševljen. Daleko bolju autonomiju nego sve i jedan Note koji sam imao (od 2 do 5). E sad vidjećemo kakvo će stanje biti sa Note7 kad mi stigne.
janka_88, Cela J serija ima fenomenalnu autonomiju baterije. Na J7 (2016) koji uporedno koristim sa S7, baterija mi traje za 30-40% više nego na S7. Šteta što Samsung takvu autonomiju i generalno bateriju nije implemenitrao u celu S i Note seriju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.