kljun, Ma nije mi bas toliko zapelo da bih morao ici u druge gradove da prodajem telefon,rekoh vec ne zurim mnogo,u svakom slucaju tebi hvala na informaciji.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
IDzO, kako da nije puno,kada u bg-u nov kosta 375-380e....a vrlo verovatno je da je isti takav! madness99, pa ako ti je bas pod moranjem da imas k850 onda je ok,probaj za neki dinar (euro) manje da ga uzmes....
Haha,da zauvek prestanes... hehe nasmeja me lepo nesto ne verujem u tu izjavu :):)
Btw IDzO previse je... 400 aj i nekako al 450 je mnogo... sad je vec mnogo
madness99, a to je znaci tvoj oglas????
Veruj mi i ja se vodim istom logikom,samo da uzmem n82 i da prestanem sa menjanjem,ali isto tako je bilo pre 6-7 god kada sam uzimao nokiu 5210,ali od tada je kroz moje ruke proslo.....
Evo nasao sam dil da uzmem nov n82 dam 150 eura i moj bez opreme dobicu nov n82 bez opreme jer sam narucio jos jednu karticu od 8gb za 27 eura SanDIsk HD... tako da ce biti povoljno
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
nije mnogo uopste ja sma uzeo na aukciji tako da nadjes dobru aukciju najbolje u danu kad rade i eto posla Dajte mi savet dal da kupim u fullu za 390 ili da uzmem ovako bez icega za 350
PS: moja greska 27funti
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99 uz telefon, od opreme, dobijas:
Žične stereo slušalice (HS-43) imas dosta bolje slusalice od ovih, tako da ti ovo ne treba.
USB kabl (CA-101) ovo je jeftino, a mozda i imas, ako ti ostane od 6500s
TV kabl (CA-75U) ovo mozes kupiti zasebno
microSD memorijska kartica (2 Gb) uzeces od 8GB tako da ti ni ovo ne treba.
po meni kupuj ovaj od 350, bez opreme.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Na otkup mozes dobiti max 125 sa karticom od giga i ako imas i osnovnu od 128mb ako je tel u ok stanju i ako ima sve od opreme, ako imas samo jednu karticu onda mislim oko 120.
bygynon, pa maximalno bi za njega mogao dobiti oko 80e,jos ako ima 64 mb karticu mozda i manje.....
Ipak w810 koji je slican,ali i malo bolji od k750 se polovan prodaje za 90-100e. gallee, po meni realna cena koju bi mogao da trazis preko oglasa je oko 140-150e,zavisi od sveukupnog stanja itd
Ja sam prodao N70,nisam dugo cekao na poziv... Jedino sto 90% hoce slanje city-em,pa sam cekao nekog ili iz BG-a ili nekog ko ce da dodje po fon. znaci do negde kraja nedelje je N82 u mom dzepu :):):)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.