Neznam sta je u pitanju. Obicno mi slike nisu mutne. Mada ona prva gde se vidi ceo bazen i nije mutna. Ali ona gde sam zumirao maskotu stvarno jeste. Gledao sam jos neke slike koje nisam postavio i izgleda da kada se koristi zoom slike su nesto mutnije Sada sam napravio par slika u sobi i nisu bile mutne cak ni sa zoom-om.
Zar niko ne zna koji je ono auto koji sam uslikao???
Mislio sam da ima ovde neko koga zanimaju automobili malo jace,ali ok...
U pitanju je Ford Falcon XR6 Ute ,Ute znaci Utility ili visenamensko vozilo iliti Pick-Up kod nas...Vozilo je popularno samo u Australiji,nigde drugde ga nema.Eto,sad znate i vi...
Heheehe...
I mene brate zanimaju jos jace,ovde ima jos dosta slicnih i onih ne tako slicnih koji su karakteristicni samo za ovdasnje trziste i nema ih u ostatku planete...Ako "uhvatim" jos koji model postavicu ga ovde... Ako te zanimaju neki javi se na PP za linkove (i ovde ljudi voze sve i svasta ).
Oci bi ti ispale od limuzina koje momci vozaju po gradu.Ovde vlada prava manija za malo sportskijim verzijama,starijim i novijim.Enormna ekspanzija je pocela odma' posle filmova tipa "Fast & Furious".Spustaju se auta,ugradjuje se muzika da ti usi otpadnu,spojleri,organizuju sajmovi,ture,drag racing trke,ma ludilo...Zovi ujaka!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.