GPS navigacija
Bome napisao:Moze li mi neko reci kako da instaliram neke mape, npr. Beograda i sl. na SE K800i da se vide u offline, bez konekcije na internet? Pokusao sam sa Trekbuddy-em, ali mi ne ide. U cemu je fora?
meni radi, i evo kako sam to napravio...
ako ima kraci nacin, recite coveku
skini .jar i .jad (http://linuxtechs.net/kruch/tb/releases ... /index.php), instaliraj pokrecuci .jad
i onda radi
skini mapu sa http://files.filefront.com/beogradtar/; ... einfo.html
mapu pregledas: more>load map i zatim ukazes programu gde si na telefonu snimio .tar fajl
a sad meni treba pomoc...
kako da zoom-in/zoom-out kad ucitam mapu?
hvala!
xe-xe
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Drugari,upravo sam instalirao Garmin Mobile XT 4.10 na N73ME,nabacicu i TomTom 6 pa cu da vidim koja mi se vise svidja ALI... postoji jedan mali problem,a to je da nemam mape ni za Garmin ni za TomTom,znam da ih je verovatno moguce naci preko torrenta ali sumnjam da se isplati skidati preko dial-up konekcije
pa ako neka dobra dusa ima obe mape i hoce da se javi na PP da se dogovorimo da mi posalje CD za Jagodinu,rado cu castiti pice prvom prilikom kad se sretnemo!? 
Pozdrav

Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
Lepo bogami,mislio sam da ima onih koji cene moj trud na ovom forumu ali za ova dva dana nisam dobio NIJEDNU ponudu za slanje CD-a,samo jedan link za nasu mapu (HVALA i za toliko),pa posto ne mogu da skidam preko dial up-a onolike fajlove samo da vam kazem... HVALA DRUGARI,znam koliko su skupi CD-ovi,svakako mnogostruko vise od jednog pića koje nudim,razumem sve!! 
Pozdrav

Pozdrav

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
VeNoM, druze ima ih nekoliko.Imas i tom tom verzija 5,a i Garmin radi na n70 sigurno.Osim njih imas jos i Smart Com Gps koji takodje provereno radi na n70-ja sam ga koristio.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
zExi_bRe, svi modeli symbian s60 i UIQ3 imaju mogucnost navigacije uz pomoc bluetooth gps recievera.Imas modele koje imaju integrisan Gps kao sto su 6110,n95,,n95 8gb,n82,e90 od kojih je se onaj u n82 dosta dobro pokazao(brzo lociranje) a dobra ti je kombinacija recimo e61 ili n73 sa eksternim reciverom.
-
Mozes da uzmes n70,naravno da podrzava gps instaliranjem dodatnog softvera i izdvojis jos oko 70/80 e za gps reciver i eto ti navigacije.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
zExi_bRe, postoji i to ali ces teeeeesko dobiti odgovor na ovom forumu... Na kraju krajeva guglaj se malo pa ces bukvalno sve sto te interesuje saznati.
Lomnica_city, nadje li garminovu i tom tom mapu za jugoistocnu evropu? Imam ja tom tom pa ako jos uvek nisi nasao vici... A garmin sam kontao ovih dana da skinem pa ti mogu i to srezati...
Lomnica_city, nadje li garminovu i tom tom mapu za jugoistocnu evropu? Imam ja tom tom pa ako jos uvek nisi nasao vici... A garmin sam kontao ovih dana da skinem pa ti mogu i to srezati...
- Lomnica_city
- Expert
Nasao sam Garmin mapu za SCG i Adria mapu,i pokazale su se odlicno,nemam nameru da se vise vracam na TomTom,jeste program kao program malo laksi za snalazenje ali Garmin ima strava mapu,a cujem da TomTom i dalje fura onu staru kao i u verziji 5 za starije Symbiane!?
U svakom slucaju ne morate vise da mi nudite programe,snasao sam se onih dana kad sam cekao da se uopste neko javi,sad dobijam po 2-3 ponude dnevno ali nije vise potrebno,malo je kasno posto sam se kao sto rekoh snasao!
Pozdrav
U svakom slucaju ne morate vise da mi nudite programe,snasao sam se onih dana kad sam cekao da se uopste neko javi,sad dobijam po 2-3 ponude dnevno ali nije vise potrebno,malo je kasno posto sam se kao sto rekoh snasao!

Pozdrav