Koji telefon imate?
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Koji telefon imate?
Imaju sad ove nove wc solje vakum masinu. [emoji2] [emoji2] [emoji2]
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Baraba, Prvo smo mislili u subotu da posalje preko nekoga od svojih drugara koji ce ici za bg, ali se ispostavi da niko ne ide. Onda kao ajde, poslace Bexom oni primaju evre. Medjutim u subotu mu kazu (vozaci) da ne znaju da li moze uevrima i da se ceka ponedeljak kada dodje nadlezni. Cekamo ponedeljak, kad oni u Bexu zacepe postarinu muski. Nista, necemo preko njih, aj postexpress. Poslao decko lepo telefon, platio postarinu i stavio otkupninu X dinara. Kad meni ujutur stize poruka "Imamo paket za vas. Bla, bla, treba da uplatite X+1070". Ja nazovem Petra, reko sta bi to moglo da bude kad si ti platio postarinu, ne zna on, ne znam ja. ZOvem ja kurira da se iznapusavamo malo. Objasni on meni nekako da je tih 1070din ustvari naplata za uslugu prenosa novca od mene do Petra. Ajde, sta sad, moram da platim. Kad onda, uzmem ja telefon, stavim karticu, upalim... Djavola. zakljucan. Iako je Petru radio i na MTS i na VIP. Trazi PIN, PUK, zovi Telenor (moj operater), drzi ne daj, nece. Sta cemo sad, Petar juri po KP otkljucavanje telefona, zove servise po celoj Srbiji, i na kraju uplati novac i dobije kod za otkljucavanje. Ubacimo. Radi. Konacno! Telefon je stigao oko 12, tek oko 16 smo ga aktivirali
A sve vreme na vezi, sto bi on rekao "u rebusu". Nekako izadjosmo na kraj. Ali kazem, sva sreca da se "znamo" sa foruma, inace bi me neko odje*ao samo tako, i za postarinu, i za ovih 1070 a tek za otkljucavanje. Sta reci sem svaka cast.

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Da postarina je velika kod postexpresa,sto ne pita oma bi ti rekao
Znaci bilo je j... lud zbunjenog ahaha
Znaci bilo je j... lud zbunjenog ahaha
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
E pitanje je ko je bio lud , ko zbunjen a ko j....
Bogami, dobro ste se iscimali. ...ali drago mi je da ste rešili sve i da si nadam se i ti zadovoljan sa S5
Azimuth te bre to namerno iscimali, kaže meni bilo mu dosadno pa da napravi neku akciju danas

Bogami, dobro ste se iscimali. ...ali drago mi je da ste rešili sve i da si nadam se i ti zadovoljan sa S5
Azimuth te bre to namerno iscimali, kaže meni bilo mu dosadno pa da napravi neku akciju danas

Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Znali smo mi koja je poštarina, računali smo i toliko je ispalo. Ali ovih 1070 ne spada u poštarinu i to uvek plaća primalac. Na to nismo računali, tj nismo ni znali. Važno je da je sve gotovo, da smo zadovoljni, a sad što smo se cimali, Bože moj mladi smo
o telefonu neću ništa da pričam, suvišno je, samo što sam uradio ota na lollipop

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Još jedan dokaz da su ljudi sa ovog foruma pošteni i pre svega dobri. 
Svaka čast za Azimuth-a, ono Petar mi zvuči nekako...

Svaka čast za Azimuth-a, ono Petar mi zvuči nekako...

- kvaka33
- Expert
To je za prenos novca Laki prodana duso
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
El Laki, bio sam za vikend u Ns, mogao sam da vam prebacim fon za Bg, što ćutite ko mule.
E neka si ga odradio za otključavanje, kad te odradio za poštarinu. Bar ti je otključao onaj sa VIP što si prodao danas, samo kada si se rešio bede, beše nije mu kamera nije radila
Azimuth, al si ga izradio za poštarinu, a ti je kao platio, jesi maher, još čovek zadovoljan
Sutra ujutru ću vas dokačiti kako dolikuje, sada sam umoran
E neka si ga odradio za otključavanje, kad te odradio za poštarinu. Bar ti je otključao onaj sa VIP što si prodao danas, samo kada si se rešio bede, beše nije mu kamera nije radila

Azimuth, al si ga izradio za poštarinu, a ti je kao platio, jesi maher, još čovek zadovoljan

Sutra ujutru ću vas dokačiti kako dolikuje, sada sam umoran

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
kvaka33 napisao:Da postarina je velika kod postexpresa,sto ne pita oma bi ti rekao
Ne bi verovao ali je postarina najjeftinija kod postexpress-a.
Drago mi je da se sve završilo kako treba, što kažeš laki i dobro je što azimuth je sa foruma, poznaješ čoveka, da je neko sa strane bilo bi gusto..
A meni i dalje malo nije jasno kakva nadoknada za novac i to cifra od 1070 dinara. Koliko sam puta nešto slao, otplaćivao i nikada nisam dobio toliku cifru. Dal je to zbog vrednosti paketa..
A meni i dalje malo nije jasno kakva nadoknada za novac i to cifra od 1070 dinara. Koliko sam puta nešto slao, otplaćivao i nikada nisam dobio toliku cifru. Dal je to zbog vrednosti paketa..
AKS je svojevremeno naplaćivao otkup (kada pošalješ nešto, pa ti oni vraćaju novac) 50 ili 100 dinara, bez obzira na sumu. Samo što oni, izgleda, više ne rade sa evrima.
Baraba, zanimljivo. Znači mi koji imamo Samsung ne smemo, a vi koji imate Apple smete šta hoćete? Zato si i prešao na iPhone. Pravda za Samsung.
Baraba, zanimljivo. Znači mi koji imamo Samsung ne smemo, a vi koji imate Apple smete šta hoćete? Zato si i prešao na iPhone. Pravda za Samsung.

- kvaka33
- Expert
Prenos novca je skup a to ulazi u postarinu
- El Laki
- Prijatelj foruma
Kod postexpressa ne ulazi, bar ne u onaj deo koji mogu obe strane da plate.
- kvaka33
- Expert
Veruj mi da ulazi,slobodno sutra nazovi i pitaj
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Fora je u tome sto imas dva izdatka. Prvi je postarina, a drugi je ovo sto su dodatno naplatili. Ako se ova druga usluga naplacuje zbog prenosa novca, onda postarina gubi smisao jer je pokrivala put od prodavca do kupca i nazad.
Meni izgleda kao da su iznasli novi nacin za jos jedan namet kako bi popunili neke rupe u budzetu.
Meni izgleda kao da su iznasli novi nacin za jos jedan namet kako bi popunili neke rupe u budzetu.
To deluje kao klasicna provizija. Samo ne znam po kojoj racunici dobise 1040 din. Ako uzmemo pretpostavku da je otkupnina bila 50000 din, a oni naplate 1000 to znaci da im je 'provizija' 2% sto je klasicna pljacka!!!
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pitao i proverio na sajtu. Odeš na kalkulator, nalupaš cifre i ideš izračunaj, imaš dve stavke - poštarinu i taj transfer.kvaka33 napisao:Veruj mi da ulazi,slobodno sutra nazovi i pitaj
Što se tiče tih 40-70, to su uplatnice/a a provizija nije 1% kao kad plaćaš na račun ti, već malo veća.