Koliko vam traje baterija?
Re: Koliko vam traje baterija?
Da, ali ta statistika je u zadnjih 24h a ne otkad si ga skinuo s punjača.
Sent from my Redmi Note 3
Chobby88, Pa da, sto znaci da može da bude samo vise od toga koliko pise,jer je standby 25h 

Juce sam izvukao 8 ipo sati na mate s. Hteo da vidim koliko moze na minimum osvetljenju sa automatikom napolju.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Bez ss, što se tiče p9 plus.
Uz von silno njaka je i podešavanje, SOT je bio nekih skoro 6,5h na WiFi bez punjača je bio nekih 20h.
Sledeci out kacio ss.
Da da, woona, dosta se puta popljuvala baterija na Mate s, jer eto ima javnih 2700mAh....
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Uz von silno njaka je i podešavanje, SOT je bio nekih skoro 6,5h na WiFi bez punjača je bio nekih 20h.
Sledeci out kacio ss.
Da da, woona, dosta se puta popljuvala baterija na Mate s, jer eto ima javnih 2700mAh....
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei
Care, ne kapiraš.NestorC napisao:Chobby88, Pa da, sto znaci da može da bude samo vise od toga koliko pise,jer je standby 25h
U ponoć se resetuje statistika što znači da je tvoj rezultati relevantan samo ako si u 00:00 skinuo telefon sa punjača.
Sot na ajfonu možeš izračunati jedino ako meris štopericom

Nisam siguran da se restartuje, ali ako je tako,zar to onda ne bi znacilo da sam za tih 20h imao toliko SoT-a koliko pise tamo?
Neka se javi jos neko ko tacno zna da rešimo ovo,moguce je da gresim,ali telefon je restartovan, napunjen do 100%,statistika krenula od nule,koriscen 25h,slikano u 20.06h. Sto znaci ako je restartovan u 00h onda imam 7h SoT za tih 20.06h korišćenja,zar ne?

Neka se javi jos neko ko tacno zna da rešimo ovo,moguce je da gresim,ali telefon je restartovan, napunjen do 100%,statistika krenula od nule,koriscen 25h,slikano u 20.06h. Sto znaci ako je restartovan u 00h onda imam 7h SoT za tih 20.06h korišćenja,zar ne?

Da, ali svakako usage i sot nisu isti jer tamo kad se sabere nema sigurno 7h sot-a. Možda si imao oko 5-6h sot a ostalo je otišlo na background.
Chobby88, Pa nisu isti, usage je 8h, a SoT kad saberes sta tamo pise bude 6.30h, plus sam ga sigurno koristio cim sa ga skinuo sa punjaca bar pola sata, ali nebitno, uglavnom zadovoljan sam baterijom, eno tamo sve pise, ko ne veruje neka pogleda, sabira, sta god, nisam ja nikad ni rekao da je usage isto sto i SoT, mozda me nisi dobro razumeo 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
On screen time na iPhone je zapravo vreme koliko je telefon radio dok si ga ti koristio. To se najbolje vidi po phone aplikaciji. Malo je nezgodno izračunati sot, ali se približno može izvući.
U svakom slucaju dobra je autonomija
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
U svakom slucaju dobra je autonomija

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016111 ... f55432.jpg[/img]
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016111 ... eb8406.jpg[/img]
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016111 ... eb8406.jpg[/img]
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Foto šop 

S6 Edge, sasvim solidna baterija, uglavnom wifi, dva do tri sata 3g/4g, viber, fb, messenger, tapatalk, dva mejla, instagram, 10-ak sms-a, fotkica i par razgovora. Slader na pola.

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока
iPhone SE : 4g kad sam napolju..
Sent from my iPhone SE using Tapatalk

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^tebe kao da je žena isterala iz kuće kad toliko vremena provodiš napolju na ovoj hladnoći 

Hahaha nije jos uvek! Ali nema zime sa ovako dobrom baterijom uvek ukljucen ili 4g ili wi fi i opet izdrzi ceo dan mog koriscenja i jos preko...
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Osvetljenje nekih 50-55% ručno, 2h mobilnog interneta sa lošijim signalom, bekap, 2 mejla, 3 cloud-a, društvene mreže...

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Koji je to telefon ?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016111 ... fd9d0e.jpg[/img]
Od toga na viberu od 11 uvece do 3 ujutru... Sve na wifi, automatsko osvetljenje, 10-15 min poziva i 18h rada
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Od toga na viberu od 11 uvece do 3 ujutru... Sve na wifi, automatsko osvetljenje, 10-15 min poziva i 18h rada
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016111 ... 9600d7.jpg[/img][img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016111 ... bfcc05.jpg[/img]
Ni sam ne znam sta sam sve koristio i ko ga je sve cackao. Znam samo da sam odgledao jednu epizodu serije od 40min. Mnogo vise je bio na mobilnom internetu nego na wifi-u.
Ni sam ne znam sta sam sve koristio i ko ga je sve cackao. Znam samo da sam odgledao jednu epizodu serije od 40min. Mnogo vise je bio na mobilnom internetu nego na wifi-u.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Sale_M, Redmi Note 3 Pro, 5.1.1 MIUI 8.0.6.0 Stable bez ikakvih battery saver-a...
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple