To je negativ... Oni efekti, znas... Tako mi doslo prosto.... zato se cini da je losa.... a drugo, taj samsung je retardiran telefon, pa je i slika takva
peky@n93, odlicno je ispala fotka Nisam znao da g800 pravi tako dobre fotografije .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,pravi samo mu bolje ispadaju na scene funkciji,pa tu imas npr.zalazak sunca,portret,dokument....ima jos par stvarcica,ali u sustini je ok.mada mu je blic los.tu nema govora.face detektor radi odlicno,za pohvalu je i stabilizator slike.mada po mom nekom misljenju,samsung bi mogajo jos malo da poradi sto se kamere tice.inace fon radi savrseno.mada su mnogi govorili da je njesra fon.ali ipak nije tako.da i zaboravi 3x opticki
Isti slucaj je kod mene na n82.Kad se odgovarajuce ispodesava slike budu odlicne,u nekim slucajevima i deluju kao da nisu sa fona uopste ali umeju da budu prilicno lose kad slikam samo sa automatskim podesavanjima.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,bas cu sutra okaciti koju po danu sliku.pa da vidim,mada mislim da g800 zaostaje za n82 mislim na auto mod,ali opet mi se cini da je bolji od k850.gledao sam test na gsm areni pa koliko sam primetio bolji je g800.bar tako kazu ocene na gsm areni.ako sam dobro razumeo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.