Imam problem s Garminom na N95, pa bih trebao malu pomoc.... Nedavno kada sam stavio pretposlednje verzije adrie i scg route javio se problem da adria radi normalno a kada idem da mi nadje adresu u Srbiji, kod odabira gradova samo prikaze Apatin i nista vise, tako da odabir adrese npr. u Bgd nije moguc. Sada sam reinstalriao Garmina, stavio poslednje verzije SCG Route i Adrie, a problem mi je i dalje prisutan... Neka ideja sta bi moglo da bude?
da li ne ko zna da mi objasni, zasto i na n95 i na 5800, u programu NDrive, v9.3.11 Simbian s60v3, kod navodjenja sa banjice ili rakovice ka slaviji, obavezno zaobilazi bulevar oslobodjenja i vodi kao za nis preko portoroza. Inace isti program na pda v 10 prepoznaje bulevar oslobodjenja i vodi me kroz njega.
Narode treba mi vasa pomoc ....sve po starom sljakalo kako treba i samo sto sam neznam ni koji me vrag tjera da izaberem opciju u kucnom racunaru na mapsorce UPDATE i tako nakon update-a
sada kada pokrenem mapsorce pojavi se ali zakljucana mapa eu i trazi da se otkljuca,medjutim kada po starom dobrom obicaju pokrenem unlockwizard onda mi se javlja greska
incorrect or missing lenguage dll file please reinstall unlockwizard_lang.dll
a ja toga nemam nigdje unlock wizard programcica moze li kakav link na pp ili moze li mi iko od vas pomoci da ovaj problem resim?
objasnjenje tvog problema, a i skoro svih u vezi navigacije, ja sam pronalazio na www. na forumu je zabranjena piraterija .com
uputstva i odgovori su bas detaljni. pozdrav
Ja se izvinjavam, ali juce sam ovo pitanje postavio i na drugoj temi... Sta mora da se ubaci u Garmin da bi imao upozorenja od kamera ili to moze samo internetom potpomognuti GPS !?
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
zavodnick, na drugoj temi je kolega odgovorio i kaže da ne mora biti net na telefonu već da bi to trebalo biti učitano već u samoj mapi a ako mapa kojim slučajem to nema onda treba skinuti neki dodatak koji se zove Garmin World Speedcams a na prethodnoj stranici ove teme imas detaljnije o tome. Pozdrav
janka_88, koliko sam vidio Garmin World Speedmaps je za telefone ili za bas GPS uredjaje ?! Stvarno ne kontam !?
EDIT: Ipak sam skontao... Uspjelo je. Prilikom instalacije pojave se tri file-a
aroadtool.gpi
euspeedcam.gpi
sweroadtool.gpi
E sutra cemo da vidimo da li rade ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Koliko vidim izasla je neka nova verziaj Ovi maps i negdje na forumu sam procitao da ima neka unapredjenja sto se tice mapa SRB,BIH,CRO... Zanima me da li je neko instalirao kod sebe i uocio kakva poboljsanja posto sam ja izvrstio reinstalaciju tih mapa i ne vidim nikakva unapredjenja. Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.