Imam i ja slican, samo sto je safhauzen, od mog prapradede, koji je dobio zato sto je sluzio u vojsci... ima i gravuru, i posvetu, i sve Ne znam koliko je star, al znam samo da vredi koliko nova alfa 147 :S
tehno maniac, kako znaš da je hdr ako ne znaš šta je hdr? Kucaj u google-u i dobićeš jako dobar primer šta je to. High Dinamic Range, iliti veliki dinamički opseg i veliki kontrasti, često nemoguće bez dodatne obrade ili ozbiljne fotomašine ((D)SLR).
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, ja lepo tutnem sliku u photomatix i kažem mu make HDR, podesim kontreste i ostalo kako mi odgovara i eto.Znam da je početnički, ali ja i jesam početnik
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Svi tu slikate neka nabudzena kola i ne znam ni ja koje kakve perverzije ali ovo sto ja kacim je najbolja masina na nasim putevima! Zastava 101 u full speed-u!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.