Ulogovao sam se na google maps sa gmail nalogom preko kompa i aktivirao latitude na mom mobilnom i gde god da mi je telefon vidim ga na mapi Tako da mi za sada nece biti potrebni ovi programcici.
Ivan Cirkovic, druze instalirao sam aplikaciju sve ok radi,nadje me preko latitude na telefonu,a na kompu ne mogu da se snadjem nikako ne mogu da vidim sebe,to jest gde se nalazim..
Druze snasao sam se..nema problema,sve preporuke za aplikaciju,kome treba...
Ne radim ja ovo zato sto nemam poverenja,vec ako bude trebalo da joj javim telefonom gde da skrene i ne zaluta.Na kraju sam ukljucio n drive montirao joj u kola i podesio rutu
Mogu da kazem da aplikacija Google maps na telefonu,barem po meni radi odlicno,sada sam probao i njihovu navigaciju i mogu da vam kazem da je odlicna,(garmin nisam probao na telefonu,jer me nesto zeza pa ne mogu da ga instaliram,pa ne mogu da ga bas uporedim sa garminom)ali sto sam ovo video, barem je po meni za preporuku
@acamatic google maps u funkciji sa upaljenim internetom i gps satelitom i sensorom(nemaju svi telefoni tu opciju) radi vrhunski i precizno...Skini aplikaciju sa marketa my tracks i mozes da snjimas rute na google maps gde se kreces
Ivan Cirkovic, ja ti kazem sto se tice ovoga ja sam prezadovoljan(znaci preciznost 99%)..a sada to vec nisam znao da ne mogu svi telefoni da imaju tu funkciju na google maps,ali mislim da to imaju skoro svi noviji telefoni..
Moj ima Znam da htc tattoo koga sam imao nije to imao,a nov je Ja navigaciju koristim samo u kolima i na motoru sa sluskama,jer prikai=cim na punjac i ne vuce mi bateriju
Инсталирао сам иГО на телфон и мапу "Serbia_83_Contrast_2011.03_110422.fbl" али је она страшно лоша. Чим је мањи град има само 2-3 улице. Гармин који сам убацио другу на Е71 је 10х детаљнији. Поред тога много лагује, као да је ми мањка процесорске снаге, јел ово нормално на телефонима са 600МХз процесорима или је мој телефон у питању? И питање за мапе, колико је ова верзија што сам скинуо детаљна у односу на друге мапе за иГО?
Такође у односу на Гармин, иГо је доста сиромашнији са опцијама
Da li neko moze da mi pomogne oko igo navigacije za htc magic cija je rezolucija 320x480?Nemam net kod sure pa cu morati preko tel da skinem za prijatelja
LittlePrince, sto se opcija tice Igo za android verziju je definitivno siromasniji. Ja sam ga koristio na tatoo i mogu da kazem da je radio veoma dobro, cak dosta bolje od Garmina, a mapa mi je bila iz 2010 (ne znam tacno koja) i bila je bas detaljna.
LittlePrince, slazem se, iGO nema dosta brojeva za BG ubacenih (kako je tek van BG ), bas me iznenadilo (jer svi pisu da je detaljnija i bolja). Mada, malo preciznija mapa jeste od garmina, mape imaju ubacen kruzni tok na nekim mestima gde garmin jos nije ubacio, neke jednosmerne ulice jesu jednosmerne (a ne kao garmin, vodi me kroz jednosmernu)...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.