GPS navigacija

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ulogovao sam se na google maps sa gmail nalogom preko kompa i aktivirao latitude na mom mobilnom i gde god da mi je telefon vidim ga na mapi :D Tako da mi za sada nece biti potrebni ovi programcici.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Ivan Cirkovic, da li je to moguce odraditi sa symbian telefonima(s^3),to sto si ti odradio ..

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Moguce je jedino ako imas google maps aplikaciju na telefonu,drugacije nije sto se tice google maps programa... :wink: :wink: :wink:

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Ivan Cirkovic,ok hvala u svakom slucaju,da li je neko probao ovo na symbia-nu,ako nije da pocnem da testiram :wink: :)

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

acamatic,
na n82 radi. instalacija krajnje jednostavna, a kolicina potrosenih kb je zanemarljivo mala.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Ivan Cirkovic, druze instalirao sam aplikaciju sve ok radi,nadje me preko latitude na telefonu,a na kompu ne mogu da se snadjem nikako ne mogu da vidim sebe,to jest gde se nalazim..
Druze snasao sam se..nema problema,sve preporuke za aplikaciju,kome treba... :D :D

muljaz
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 12:33

Post od muljaz »

Ako ce navigacija da joj sluzi kao karta, onda joj ti isplaniraj rutu na racunaru pa samo prebaci u telefon.
Poverenje je kljuc uspeha svih veza :D

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ne radim ja ovo zato sto nemam poverenja,vec ako bude trebalo da joj javim telefonom gde da skrene i ne zaluta.Na kraju sam ukljucio n drive montirao joj u kola i podesio rutu :)

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Mogu da kazem da aplikacija Google maps na telefonu,barem po meni radi odlicno,sada sam probao i njihovu navigaciju i mogu da vam kazem da je odlicna,(garmin nisam probao na telefonu,jer me nesto zeza pa ne mogu da ga instaliram,pa ne mogu da ga bas uporedim sa garminom)ali sto sam ovo video, barem je po meni za preporuku :D :D

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

@acamatic google maps u funkciji sa upaljenim internetom i gps satelitom i sensorom(nemaju svi telefoni tu opciju) radi vrhunski i precizno...Skini aplikaciju sa marketa my tracks i mozes da snjimas rute na google maps gde se kreces :D :wink:

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Ivan Cirkovic, ja ti kazem sto se tice ovoga ja sam prezadovoljan(znaci preciznost 99%)..a sada to vec nisam znao da ne mogu svi telefoni da imaju tu funkciju na google maps,ali mislim da to imaju skoro svi noviji telefoni.. :)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Moj ima :D Znam da htc tattoo koga sam imao nije to imao,a nov je :P Ja navigaciju koristim samo u kolima i na motoru sa sluskama,jer prikai=cim na punjac i ne vuce mi bateriju :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ivan Cirkovic, koliko obraja u sekundi pravis ? :lol:
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

pozdrav ljudovi! Zna li neko gde mogu da skinem mapu Austrije za Garmina? (nisam u prilici da googlam preko kompa, pisem sa telefona..)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

darkonda, da li ti treba samo autrija ili moze i cela Evropa ?
Note IV N9100 dual

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Инсталирао сам иГО на телфон и мапу "Serbia_83_Contrast_2011.03_110422.fbl" али је она страшно лоша. Чим је мањи град има само 2-3 улице. Гармин који сам убацио другу на Е71 је 10х детаљнији. Поред тога много лагује, као да је ми мањка процесорске снаге, јел ово нормално на телефонима са 600МХз процесорима или је мој телефон у питању? И питање за мапе, колико је ова верзија што сам скинуо детаљна у односу на друге мапе за иГО?
Такође у односу на Гармин, иГо је доста сиромашнији са опцијама :(

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Da li neko moze da mi pomogne oko igo navigacije za htc magic cija je rezolucija 320x480?Nemam net kod sure pa cu morati preko tel da skinem za prijatelja
Note IV N9100 dual

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

LittlePrince, sto se opcija tice Igo za android verziju je definitivno siromasniji. Ja sam ga koristio na tatoo i mogu da kazem da je radio veoma dobro, cak dosta bolje od Garmina, a mapa mi je bila iz 2010 (ne znam tacno koja) i bila je bas detaljna.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

toda81, drugar mi trazio austriju, ne treba meni. dobio sam neki link na pp al skida 15kb/s treba mu 5 sati... daj neko ako ima nesto brze :D

sve sto sam uspeo naci jeste cela evropa, i to sve na fileserv.com gde skida jedva 20kb/s :blinky:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

LittlePrince, slazem se, iGO nema dosta brojeva za BG ubacenih (kako je tek van BG :D ), bas me iznenadilo (jer svi pisu da je detaljnija i bolja). Mada, malo preciznija mapa jeste od garmina, mape imaju ubacen kruzni tok na nekim mestima gde garmin jos nije ubacio, neke jednosmerne ulice jesu jednosmerne (a ne kao garmin, vodi me kroz jednosmernu)...

Zaključana tema