GPS navigacija
Dobre su ti adrese. Sad bi trebalo da u folderu "iGo" imas folder "map" i u njemu naravno mape za Srbiju u '.fbl" formatu. Dakle, da li si skinuo mape? Isto tako cini mi se da u folderu iGo treba imati ".hnr" fajlove za istocnu evropu (eastern europe) i u poi folderu ".poi" fajlove za Srbiju. Poi je inace "point of interest" tj, lokacije na mapi.
Na to sam mislio, progutao sam "content"
. Moraces da nadjes "narodnu" verziju mapa, poi-a i ostalog. Guglaj, a mozes i torrentom da se posluzis, ovde nije dozvoljeno postavljati takav sadrzaj. Poslao bih ti ja ali odavno vise nemam to. Mozes i da pitas nekog od forumasa koji imaju telefone sa istom rezolucijom ekrana da ti posalje.

Trenutno razmišljam o kupovini Android telefona i volio bih maksimalno iskoristiti GPS mogućnosti istog.
Imam Garminov uređaj sa Adria Route mapama s kojim sam jako zadovoljan no volio bih imati i nešto na mobilnom telefonu da uvijek bude uz mene.
Interesuju me isključivo offline navigacije, Google Maps je dobar kada je Wi-Fi u blizini, teško da se isplati za ostale stvari.
1) Koja aplikacija nudi najbolju pokrivenost za bivšu Jugoslaviju, prvenstveno Bosnu i Hercegovinu?
2) Ima li ijedna GPS aplikacija koja pruža podršku za pješake, eventualno i javni prijevoz kao i Google Maps? Ovdje može i zapadna Evropa, sumnjam da ima za Balkan.
Hvala!
Imam Garminov uređaj sa Adria Route mapama s kojim sam jako zadovoljan no volio bih imati i nešto na mobilnom telefonu da uvijek bude uz mene.
Interesuju me isključivo offline navigacije, Google Maps je dobar kada je Wi-Fi u blizini, teško da se isplati za ostale stvari.
1) Koja aplikacija nudi najbolju pokrivenost za bivšu Jugoslaviju, prvenstveno Bosnu i Hercegovinu?
2) Ima li ijedna GPS aplikacija koja pruža podršku za pješake, eventualno i javni prijevoz kao i Google Maps? Ovdje može i zapadna Evropa, sumnjam da ima za Balkan.
Hvala!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ima neko poslednju mapu Srbije + POI? Treba mi za iGO... Nije da mi gori pod nogama ali sto pre to bolje
Neki linak na PP ili na mail?
Blagodarim unapred
Edit:
Koja je najnovija? Da nije mozda Serbia_83_Contrast_2011.07_110812. ? Ako jeste onda ne treba, upravo je skidam

Blagodarim unapred

Edit:
Koja je najnovija? Da nije mozda Serbia_83_Contrast_2011.07_110812. ? Ako jeste onda ne treba, upravo je skidam

Poslednja izmena od Azimuth u Uto, 20. Mar 2012. 01:38, izmenjeno 1 put ukupno.
- ZacinC
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 23. Mar 2012. 14:49
- :: Xiaomi A2 Lite
- :: Xiaomi Redmi 4 prime
Pozdrav ljudi. Instalirao sam iGo u 3 rezolucije- HVGA 320x480, QVGA 320x240 i WVGA 800x480, instalirao prvu i kad pokrenem izbaci mi prozorce na kome pise `Please insert your SD card containing iGO content files`. Probao sam sa FasterFix ali nikakvog efekta. U cemu moze da bude problem?!? Da napomenem da imam 2.1 u njemu. help 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
ZacinC, Fasterfix nema nikakve veze sa iGO fajlovima...Ti si verovatno samo instalirao aplikaciju na telefon,a nisi ubacio fajlove potrebne za iGO(content,gfx,license).Ako to nemas na kompu ili telefonu(ocigledno nemas) poslacu ti ja link na PM za download...Kad skines samo prebacis potrebne fajlove na sd karticu i gotov si 

Kovac83, N73 nema GPS modul, tako da ti je potreban eksterni LD-3W ili 4W pa tek onda mozeš imati funkcionalan GPS (Garmin i mape).
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Kovac83
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 03. Mar 2012. 23:15
- :: N73
- :: IPhone 3G
IDzO,
dobio sam iz svedske gps modul njihovog mobilnog operatera Telia oznaka mu je Holux GPS recevier model m-1000b jel ti to nesto znaci i ako moze link ka mapama i programu bio bih ti zahvalan
evo ga link ka tom modelu
http://www.holux.com/JCore/en/products/ ... sp?pno=223
dobio sam iz svedske gps modul njihovog mobilnog operatera Telia oznaka mu je Holux GPS recevier model m-1000b jel ti to nesto znaci i ako moze link ka mapama i programu bio bih ti zahvalan
evo ga link ka tom modelu
http://www.holux.com/JCore/en/products/ ... sp?pno=223
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Kovac83, nije "moze i na PP", vec moze samo na PP. Linkovi ka varezu na ovom forumu nisu dozvoljeni. Sto se tice GPS softvera i mapa uostalom "Google is your friend". Googlaj za "Garmin S60 Nokia" i sve ces, pre ili kasnije, pronaci. Takodje potrazi "Nokia Maps". Uosalom ako imas Ovi Suite instaliran na PC-u, probaj da preko njega instaliras Nokia Mape.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB