Coca cola nagradna igra!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Ipak su to kodovi na sajtu, znaci nema sanse nikakve za ps3 bez 2000 kodova!!! Ja samo 750 za sada :cry:
Moram da dobijem PS!! Skupicu 5000 bodova ako treba!
5800 XM

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Ja mislim da su to BODOVI, a ne KODOVI!?!?! :o
Jel je za nagradnu igru za PS3 treba ...ko ima najvise dnevno KODOVA ili BODOVA? :wacko:

E ja prodajem 20 SezamPro kartica po 400din...
Jel zna neko kome bi mogao da prodam... na kom forumu da dam oglas :D ???

Sad videh, ipak je KODOVA :o , pa nije fer :smutny: ...
Da skupim 2000 kodova, ?@/./`.!??>@!?>@~<@?> :?
...............nisu normalni :shock: .......................

A zar igra ne krece 10. jula?!?!? Danas je 7. jul!!! :dry:

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Pa i nije krenula, samo pise ko je danas poslao najvise kodova. Ja za sada imam 800, nadam ce da ce biti 2000 do 20. :)
5800 XM

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusanN70 »

Ovaj lik (Zoran Bozovic) je danas poslao 1900 kodova, a nagradna igra nije jos pocela, sta li ce tek biti kad pocne... 2000, 3000.... SVAKA CAST :wink:

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Video sam, postoje dve mogucnosti, da je skupljao te kodove desetak ili vise dana i da je napravio generator za kodove pa samo salje na kvarno! Znacemo ako svaki dan bude tako slao garant ima generator, nemoguce je toliko kodova skupiti tako lako!

---------------------------------------------------------------------------------------
A pazi ovo, prosla ponoc i kodovi i dalje stoje i dopunjuju se!!! Izgleda da taj nije poslao samo danas tih 1900 kodova, posto se nije restartovala lista za novi dan! A i ja kad sam u 3 pogledao on je imao 1800 kodova, znaci morao je celu noc da salje i plus ujutru! Ne verujem da bi neko to radio..
5800 XM

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusanN70 »

Xe, xe ovaj lik mora da radi u fabrici reciklaze pet ambalaze :D , ako takva uopste i postoji u zemlji Srbiji?!?! :| (koliko li on ima bodova....... :roll: ..... :roll: .... :roll: )

n3mke@ jel saljes 10. jula kodove ili cekas jos.... :unsure:

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Ma necu 10-og.. Slab sam sa kodovima, samo 800, a ne nameravam bez 2000 da saljem
Naravno vidi se ko je trenutno prvi, tako da ako budem 1. sa 1000 kodova, ostavicu ostalih 1000 za drugi put :)
5800 XM

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

n3mke@, u covece a kako ti skupljas bodove?Ja imam oko 560 i popio sam ko zna koliko flasa koka kole?Pio sam lekove za stomak i sve zivo jer sam 2 jula zavrsio u bolnici poremetio sam crevnu floru!!!Toliko o koka koli...a sad umesto nje pijem neke pilule ocajnog ukusa za povecanje broja bakterija crevne flore!!!! :cry: A vise mi i ne pada napamet ni kap...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Mozda nije losa ideja da se dogovorimo kada ce ko slati da ne budemo konkurencija jedno drugom.Tesko ce biti dobiti PS3 pored ovakvih fanatika.Stvarno ne rezumem i nikako mi nije jasno kako je moguce sakupiti toliko kodova(mozda su to neki romi koji preturaju po kontejnerima i uzimaju flasice ili rovare po gradskim deponijama).Uvek sam izbegavao da pijem coca-colu a sad se nalivam istom i rusim zdravalje a za mene sakupljaju dva drugara i radnica gradske cistoce koja sakuplja otpatke sa zelenih povrsina a imam samo 600.Imacu i problem sa iskoristenim kodovima jer je moguce samo 20 gresaka a ima flasica gde je neko poslao kod i ponovo zalepio etiketu,tesko vidljiv ,ostecen kod i sl.Kada iskoristis 20 neispravnih i iskoristenih kodova taj dan ste blokirani za dalje unosenje.Ne znam da li ce uvek ovako prikazivati stanje poslatih kodova za taj dan da bar imamo neku orijentaciju ali se trudim da skupim sto vise (ne po svaku cenu).Pozzz
LG G2 Black,16GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa kako ne znas kako se skupljaju kodovi? Odes u kafic, i imas ortaka koji ti radi? I samo ti popishe sve kodove sa svih bocica, i dogovorite se za neke akcije sta ce da se narucuje, bla bla, dobit se deli lapo-lapo. Nije to nikakav problem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusanN70 »

miodrage napisao:Pa kako ne znas kako se skupljaju kodovi? Odes u kafic, i imas ortaka koji ti radi? I samo ti popishe sve kodove sa svih bocica, i dogovorite se za neke akcije sta ce da se narucuje, bla bla, dobit se deli lapo-lapo. Nije to nikakav problem.
Pa pazi u kaficima se, koliko ja znam, pije Coca-Cola od 0.25l, a ne od 0.5l ili neka druga, sto znaci da ti koji uzimaju iz kafica kodove, dnevno mogu maksimalno poslati 10 kodova od 0.25 (jer su kodovi od 0.25 ograniceni na 10 komada dnevno, bas zbog toga :shock: )....

Pa ovi sto unose po 1000-2000 kodova dnevno :o sigurno nisu to sakupili u kaficima, vec su to radile deponije :disgust: ... ili nesto slicno....

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

moj jedn poznanik lepo uzme u prodanvici (Njegovoj) i na svetlu vidi koji je kod i tako sve nove kodove uzme bez skidanja nalepnice. 8)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

madness99, to je nemoguce, kroz nalepnicu se nikako ne vidi kod, pogotovo kad je puna flasa! Inace moze ako se skine nalepnica da se vidi i kad je puna flasa samo se pogleda pod uglom uz neku svetlost!

Ne mora po deponijama, komsinica poznaje nekog ko ima piceriju ili sta je vec, tamo se piju samo limenke, pa mi donosi kodove :)
Izgleda da mi je koka-kola stvarno srecna... Prvo sam dobio kartu za koncert Bijelog dugmeta, na flasi od 1l, kasnije extra majicu na onoj igri coca-cola vilenjaci, igralo se preko neta pa ko osvoji dosta bodova dobije nagradu. Zamalo da mi zapadne laserski mis al jbg... :) Sad dobio 2 telefona, nadam se i ps3-u, a jos imam 6800 bodova i 1000 kodova spremnih za slanje.. Kad skupim 2000 poslacu sve u jednom danu. Samo me zanima da li ce posle ps3-a biti jos nesto slicno, posto do nove godine traje skupljanje bodova. Verovatno ce biti onaj novi sony walkman player, koji reklamiraju... To dele u bih..
5800 XM

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

dusanN70, imas dosta kafica gde se sluzi i iz limenki, i cak 0.5L. Prema tome, moze se sve odraditi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Pojavile su se neke od coca-cola nagrada, ali ne sve. Narucio sam par komada, i posle pogledao koliko bodova imam... BAKSUZ: Slika..
Posle sam morao da unesem jos 2 koda da me ne bije maler!
Inace nikako mi nije jasno sta znaci ono top 10, trebalo bi da bude top 10 ljudi koji salju kodove tog dana, ali se nikad nije restartovalo, vec 4 dana ovako stoji samo se dopunjuju kodovi ovim istim ljudima. A jeste vidli sto se na pocetnoj stranici mobilnogsveta pojavljuje popup "osvoji i ti playstation 3" :D

Evo video sam sada na sajtu da se restartovalo ono top 10.. I sony je dobio onaj sto je slao te kodove vec 4 dana hehe :P A od sad ce biti samo 24 sata za slanje! Cim sakupim preko 2000 saljem, javicu sta bude!
5800 XM

ivan123
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Jun 2007. 14:05

Post od ivan123 »

juce je dobio jedan ps3 sa 1001 kodom ili bodom

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjeno "tačkanje" zbog dopunjavanja!

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

sa 1001 kodom, to su kodovi! :D

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjeno "tačkanje" zbog dopunjavanja!
5800 XM

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

mene zanima,vaze li i stari kodovi ili samo sa flasica na kojima su slike PS3?
Koliko li vremenski treba da se ukuca 1000 kodova?Da li je dosta 2 sata?

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Vaze sve flasice, i stare i nove, samo ne vaze od 1 litar i 2 litra.. Ne znam koja im je to logika!!!
za 1000 kodova ti treba oko 4 sata neprekidnog kucanja, mozda i vise.. Znam iz iskustva.
Pozdrav
5800 XM

ivan123
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Jun 2007. 14:05

Post od ivan123 »

n3mke@, da li ti sve te flase drzis u kuci ili npr. imas isecene kodove.
To je bas velik broj flasa :o .

Odgovori