Koji telefon imate?
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Evo da se pohvalim i ja se ponovio, uzeo SE M600i, hteo sam W950 cak je lik u radnji poceo da pise garanciju kada sam se predomislio
i mislim da nisam pogresio. Vec mi se svidja tastatura. Nisam imao UIQ do sada ali je ovo najkomlikovaniji fon koji sam imao do sada
morace Motorola zesce da se pomuci da ga dostigne 

- Symbian_OS
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 21:32
gargamel4 mislim da ce to mnogo jeftinije da me izadje, misim ja bi ga prvo ispolirao(da se skine onaj crni sloj) i onda bi poklopac baterije, onaj deo napred sto pokriva dugmad i ono oko ekrana prelio u zlato(ne verujem da je vise od 50-100e) i onda bi eventualno tastaturu i onaj plastican deo pozadi uzeo od silver varijante(ili mozda i nebi, zavisi kako bi izgledao), i sve skupa bi me ulaganje izaslo max 150e(sa sve gravurom), i onda bi bio unikatan i mogao bi negom za dobru sumu da ga uvalim(ovde u krusevcu bi to ladno uvalio)
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- kapoerista90
- Expert
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Evo stigao i 6120cl prije 5 dana u moju kolekciju, i sta da kazem sem da je mnooogo bolji nego sto sam ocekivao, u svakom smislu.
Stvarno jako brz telefon, posebno za jedan symbian(dere moju N73me), nikad nisam imao tanke telefone do ovoga i stvarno sad mogu da kazem da je to velika prednost...mali, tanak, lagan a ostavlja osjecaj kvaliteta u ruci(neki se vjerovatno nece sloziti sa mnom)...
Sve u svemu jako dobar telefon za jako male pare(kad se uzme u obzir ulozeno-dobijeno).
I da, uzivo je barem deset puta ljepsi nego na slikama! Jedan od najljepsih sto sam vidjeo!
Stvarno jako brz telefon, posebno za jedan symbian(dere moju N73me), nikad nisam imao tanke telefone do ovoga i stvarno sad mogu da kazem da je to velika prednost...mali, tanak, lagan a ostavlja osjecaj kvaliteta u ruci(neki se vjerovatno nece sloziti sa mnom)...
Sve u svemu jako dobar telefon za jako male pare(kad se uzme u obzir ulozeno-dobijeno).
I da, uzivo je barem deset puta ljepsi nego na slikama! Jedan od najljepsih sto sam vidjeo!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- kapoerista90
- Expert