nemam razlog da se zezam sa vama,eto mogu da ti obecam ako ima jos koji biti ces obavesten
i dobices po nabavnoj ceni
ali nisam napomenuo da se org baterija ne dobija uz telefon,uz neke ide,mada u mojoj turi bili su bez baterije!
Dream Weaver, ne prodajem ništa iz kolekcije, jedino ako kupim neki bzvz mob (recimo ako uzimam više komada pa se nađe i nešto što mi se ne sviđa baš) onda ide na prodaju, ili ako hoću da se trampim sa nekim duplikatima.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Nikola031, nemam nista za trampu nego mi je zapao za oko t39 bez, kako mi se svidja taj telefon i u toj boji. Ako bi ga mozda prodavao a ako ne reci mi gde nalazis oldtajmere?
Dream Weaver, T39 mi je u dobrom stanju, osim što mu fali ono slajd dugme sa strane i što ima jednu malu pukotinu na vratancima (dužine nekoliko milimetara), a telefone uglavnom nabvljam po Užicu, osim nekih retkih koje sam uzimao na Limundu. Nisam bio nijednom na nekom većem buvljaku tipa Bubanj potok ili Najlon, ali planiram i tamo da odem kad uhvatim malo slobodnog vremena. Ne bih prodao T39 jer mi je cilj da kompletiram celu T seriju Ericssona, i fale mi još samo 3 modela da bih je kompletirao (treba danas da mi stigne T28s, hvala skar ).
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Nikola031, svaka ti cast za zbirku pocecu i ja da ih sakupljam.U prvu subotu idem na pijacu tu u Leskovcu toga ima koliko hoces i bas cu da vidim koje su cene.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.