Dobro je pa nije više cimanje kao sa 8.1 da moraš sve pločice posebno da menjaš, ako kapiraš o čemu pričam. Ja sam se tad žešće smorio, ali je na kraju rezultat bio sasvim zadovoljavajući.
Transparency tiles, ali on se ubacuje samo za one app koje nemaju providnu pločicu. I sad ga imam na 10ci. FB i Twitter pločice su ubačene preko njega, ali to opet nije svaka pločica jer od 30 i nešto pločica koje sam imao na start ekranu na 8.1 samo 3 su mi bile preko Transparency Tiles: Facebook, Twitter i Viber. Tako da ne znam na kakvo cimanje misliš.
filip11314, ne znam baš jer među prvima sam počeo da koristim 8.1 i već dok je bio Preview for Developers jako puno app je dobilo providne pločice da bi bile spremne kad izađe zvanična 8.1.
9R94, jok 8.1. 7 sam samo malo čačkao ko drugara na Omnia 7. Sećam se da nije bilo za instagram, skype, onedrive, ms sport, Lumia Camera, Here, xbox, office i neke još 3rd aplikacije. Sad je već druga stvar, nije više tako monoton ekran, kao ni crna/bela pozadina.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.