Koji telefon imate?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori

Koju marku telefona koristite?

Apple
18
14%
Acer
0
Nema glasova
Alcatel
0
Nema glasova
BlackBerry
1
1%
Google Pixel
0
Nema glasova
HTC
5
4%
Huawei
23
18%
LG
5
4%
Motorola
2
2%
Meizu
0
Nema glasova
Nokia
9
7%
Samsung
34
26%
Sony
1
1%
ZTE
0
Nema glasova
Xiaomi
28
22%
Oppo
0
Nema glasova
nešto drugo
3
2%

Ukupno glasova: 129

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Koji telefon imate?

Post od iLuka »

@baraba, Samo pravi poznavaoci apple brenda znaju zasto je takva boja avatara :)
@el laki, kao sto uvek kazem - ako se dvoumis izmedju apple uredjaja i nekog drugog - onda bolje kupi taj drugi :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Znam dva primera među dobrim drugarima koji su menjali par jakih telefona, i evo i sada kažu - Samo 5s. Nisu imali 6icu još uvek, ali većinu flagship telefona drugih brendova. Tako da, rano mi je da se skrasim :D Ali kažem, ako bude sreće i novca, kupio bih ga na jesen, samo verovatno 6+ ako je kompaktan kao 6ica (nisam gledao + model uživo).

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Плус баш и није толико компактан, већих је димензија од Н3 рецимо а има мањи екран.
Што се тиче мењања телефона, остајеш ти на Самсунгу до даљњег, ја кад ти кажем. ;)

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

iLuka napisao:@baraba, Samo pravi poznavaoci apple brenda znaju zasto je takva boja avatara :)
Da da da...
I ne stide se toga :D :D :D
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

IPhone 6 plus nije kompaktan uredjaj, identicnih je dimenzija kao Note4/Note 3, no jako se brzo naviknes, licno sada mi ekran na S4 od 5 inca izgleda malo kada ga uporedom sa ekranom na iP6plus. Ako resis da menjas Note 4 logican izbor je iP6plus jer tesko ide sa veceg na manji ekran :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Koji telefon imate?

Post od Joxy »

Мислим да то не би требало да га брине. Ја сам са 5.7 прешао на 4.7. У почетку сам се плашио како ће све изгледати, међутим убрзо сам се навикао у потпуности и сада ми рецимо Н3 делује огромно када га узмем у руке, а до недавно сам мислио да ми је величина Н3 идеална. Али можда је до мене, страшно сам прилагодљив па ми тако није проблем да користим ни телефон од 4.7 ни од 5.7. :)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Ko je koristio Note ili koristi Note njemu svakako iP6plus nece biti veliki. Kritike ka iP6plus su upucene najvise zbog sirokog gornjeg bezela, mogli su u te dimenzije da stave jos veci ekrana, ali tada bi se narusio klasican dizajn prednje strane iPhone uredjaja.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Слажем се да не би приметио неку већу разлику у величини али чињеница је да је 6 Плус нешто већи а притом има за нијансу мањи екран.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

cestitam kutija u zdravlju da koristis i u zdravlju da te sluzi :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ma kad sam sa G Pro 2 na N808, mogu i sa 5.7" na 4.7" :D Brine me samo to što klizaju i 6, a kontam 6+ još više zbog dimenzija. Međutim, navikneš se vremenom sigurno. :D

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Па да. :)
Не треба ни то да те брине, узмеш футролу/ултра танки силикон и возиш. :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Nikako to, ne mirišem ih nikako. Gubi se taj osećaj, pogotovo kod tankih telefona poput 6ice. Nije to to kad ka staviš u silikon, u futroli je svaki isti. Bar ja tako poimam...

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Koji telefon imate?

Post od Joxy »

Ови ултра танки силикони уопште не дебљају толико телефон, стварно су као што и сам назив каже - ултра танки. :)
Ја их имам две, ону сиву (качио сам слике у теми о 6) и скоро сам узео још једну, Терасел, само што је она скроз провидна.
Шта знам, ја сам перфекциониста по том питању, не волим да ми телефон има ни најмању тачкицу. :)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

El Laki, Da, klizaju se, ali ništa više od drugih telefona slične debljine. Samo malo računa treba povesti i nije strašno, mada je svaki uređaj sigurniji kada ima neki case.
Joca-Samsung napisao: Шта знам, ја сам перфекциониста по том питању, не волим да ми телефон има ни најмању тачкицу. :)
+10000
Ista situacija i kod mene, ne bi mi bilo žao što se telefon ogrebe i sl, već što ja ne mogu da koristim uređaj koji je ogreban, napukao i sl.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Cestitam, iako bih licno isao na lg flex 2,to bi bio pravi pomak ka ne emu drugacijem, ali ok uvek ga mozes brzo prodati, pa mozda i uzeti flex 2 ili cak mozda G4
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Bošković
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
:: iPhone 6S 32GB

Post od Bošković »

kutijagreha, El Laki, čestitam momci na novim zverkama :D
Kutija nadam se da će Ge trojka praviti remek dela od dotki :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Joxy, da, znam na sta mislis, ali ne znam.. na metalni telefon staviti case, meni gubi taj uzitak. A inace sam perfekcionista takodje, svaki telefon koji sam kupio nov i koristio, prodao sam ga kao novog, bez da ga nosim u futroli, pritom se nisam nesto preterano cimao, jao ispusticu ga, ogrebace se, itd. Sta znam, razumem potrebu za futrolom, ali jednostavno ih ne volim.

kvaka33, za G Flex 2 nisam odgledao ni posten review, da budem iskren. Nekako mi zakrivljen displej, kao i Samsungovi edge modeli nisu nesto preterano privlacni. Tj izgledaju ful, ali jos uvek sam skeptican po pitanju njihove prakticnosti.

Bošković, hvala druze ;)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

El Laki napisao:za G Flex 2 nisam odgledao ni posten review, da budem iskren. Nekako mi zakrivljen displej, kao i Samsungovi edge modeli nisu nesto preterano privlacni. Tj izgledaju ful, ali jos uvek sam skeptican po pitanju njihove prakticnosti.
Sto te brine prakticnost? Telefon ipak nije zakrivljen poput banane, pa da je to problem. Neprakticno moze da bude jedino ako je telefon na stolu, a ti zelis da otkucas poruku, recimo. Sve ostalo je potpuno isto kao i normalan telefon. Iznenadio bi se koliko dobro takav oblik lezi u ruci.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ne znam, nekako sam skeptičan po tom pitanju. Možda bih vremenom promenio stav kada bih koristio telefon neko vreme.

Bošković
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
:: iPhone 6S 32GB

Post od Bošković »

Zamisli da malo jače spustiš na sto, a on se minut klacka na stolu pa moraš rukom da ga smiriš :D

Odgovori