bestboy, prelep prizor (inace obozavam sneg, ali ove godine ga je jako malo bilo u BG, a i na nasim planinama )
Ali jedino sto mi smeta jeste sto svi koriste sharpness na hard(koliko vidim ti si stavio na hard), a kad se stavi hard mnogo suma se javlja, a takodje i vruci pikseli...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
MilančeBGD napisao:Ali jedino sto mi smeta jeste sto svi koriste sharpness na hard(koliko vidim ti si stavio na hard), a kad se stavi hard mnogo suma se javlja...
Да.После сам схватио да су пејзаж и оштрина на hard комбинација до бола.
markosvaba, auuuu ocaj na telefonu i nije delovalo toliko strasno ali na kompuuu uzas koje smece od kamere! znaci najgora kamre u 5mpx klasi UZAS a pritom tel je kao traktor spor a ima svega 100 tinak slika i par video snimaka!
Zaista ne mogu vjerovati da su na N95 ovako lose slike u odnosu na N82. Da li je to do softvera ili nesto drugo ne znam, ali znam da sam zadovoljan sto nisam uzeo N95 8GB umjesto N82.
Uzas je janka_88, pa ima valjda naj noviji soft tek je kupljen... Znaci kao traktor je spor bar kraj 6220 i n82,znaci uzas popunjen je 3gb hdd i ubacen mu je garmin a od ta 3gb je njegov (fabricki SPIDERMAN) 890mb tako da zakljuci kakav je tel razocarenje tesko jeste ima ekrancugu i 6220 je smesan sa ekrancicem kraj njega... Ali ga malisa jede u svakom segmentu! Jos svaba puca kako ce sutra jos da ga proda... Sta ja znam... Lep je tel kada je zaklopljen al kada se otklopi kao ciglu da setas,zaista veliko razocarenje sa moje strane sto se n958gb tice. Sada me niko ubediti nece da je taj tel nesto posebno jer nije realna cena oko 300e!
Ne znam cemu tolika drama??Veoma je jednostavno,n82 ima xenon blic a n95 obican! Neka napravi neko poredjenje preko dana i videce da nema razlike,cak sta vise n95 8gb ima jako ostru sliku.Ne pricam u prazno,imao sam oba u isto vreme sasvim slucajno i napravio sam poredjenja i tako napisao ovaj zakljucak..N95 8gb da ima nekim slucajem xenon bio bi po meni neprikosnoven...Ali zato je tu n82 za noc a n95 8gb za dan!
Ne znam,uopste nisam bio ne zadovoljan sa slikama koje n95 pravi..Ali mogu da se slozim da n82 ima trenutno najbolju kameru na telefonu...Znam da ce mnogi spomenuti inno8 ali da le je realno potrebno tih 8mpx?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.