Koji telefon imate?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Koji telefon imate?
Note 3 vs G Pro 2 po pitanju kamere, razlika je u Samsungovom prenaglašavanju boja. Jednostavno kao što rade sa displejom, rade i sa kamerom. Na oko su lepše Samsungove slike, zaista na svakom modelu u zadnjih godinu i po dana. Ali kvalitet kada poredimo, ume G Pro 2 da nadmaši dobrano Note 3. Čak šta više, mnogi kritičari navode prenaglašavanje boja kao manu jer slike ne odaju realno stanje, tj boje i kontrast. Ali da ne ulazimo dublje...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
majkon80, sad si se ispravio, dobro je da si se rešio G3
Inače, dugo vremena potenciram samsung baš zbog ovih stvari. Okreni, obrni, jeste tako.

Inače, dugo vremena potenciram samsung baš zbog ovih stvari. Okreni, obrni, jeste tako.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Majkon80
Generalizujes stvari, to sto si ti naveo jeste tacno, za odredjene serije, verovatno pocetne
Te iste gluposti su se desavale tj slicne stvari kod Note 2 i S4 gde se lajsna odlepljivala ili razdvajala, sta god od ta dva
Medjutim kasnije serije nisu imale to
Bugova nema kod LG telefona ili ih ja bar ne znam, ali znam da kod Note 3 posle par meseci koriscenja i tekako zna da se javlja force close lancera, usporavanje itd
Na zalost to ne javna tajna i malo ljudi hoce to da prizna, tw od Samsunga je tesko bip i to svako zna. Samsung bez roota posle nekoga vremena nije isti telefon tw ubija svaku njegovu prednost u odnosu na druge
Pricam ti ovo kao visegodisnji korisnik Samsung modela i to Note serije
Za 40 dana koliko imam LG g pro 2 niti jedan restart niti force close bilo cega a pun je kao oko aplikacija ima ih preko 35(sta cu volim da ga kidam)
Da ne pricam da sam ga 7 dana nosio bez ikakve zastite i niti jedan minijaturni zarez, crticu nema, kod Note3 sam ga popio posle pola sata a kod Note 2 bolje da ne pricam
Generalno, da LG ima milijarde kao Samsung za marketing, ubedjen sam da bi vecina pevala tada neku drugu pesmu
Kada sam hteo da prodam moj LG cimah Barabu da ga pitam ima li koga, sutradan sam seo sa drugarom koji ima N3 i pokidao ga u svakom smislu, covek zinuo, doduse ja sam imao lizalicu on kitkat, posle tiga sam odustao od prodaje
Ali zbog posla moracu ili da ga prodam ili da kupim neki Samsung model uz njega (jbga) sta cu kada se mora, ali necu silovati prodaju apsolutno sam prezadovoljan
Od kada sam se malo potrudio oko manuelnog podesavanja kamere i sa njom sam prezadovoljan(iako mislim da ova kamera uz pravi softver moze mnogo vise) sto je G2 i dokazao
Ti imas svoje razloge i ja takodje, generalno mozemo do prekosutra ovako
Generalizujes stvari, to sto si ti naveo jeste tacno, za odredjene serije, verovatno pocetne
Te iste gluposti su se desavale tj slicne stvari kod Note 2 i S4 gde se lajsna odlepljivala ili razdvajala, sta god od ta dva
Medjutim kasnije serije nisu imale to
Bugova nema kod LG telefona ili ih ja bar ne znam, ali znam da kod Note 3 posle par meseci koriscenja i tekako zna da se javlja force close lancera, usporavanje itd
Na zalost to ne javna tajna i malo ljudi hoce to da prizna, tw od Samsunga je tesko bip i to svako zna. Samsung bez roota posle nekoga vremena nije isti telefon tw ubija svaku njegovu prednost u odnosu na druge
Pricam ti ovo kao visegodisnji korisnik Samsung modela i to Note serije
Za 40 dana koliko imam LG g pro 2 niti jedan restart niti force close bilo cega a pun je kao oko aplikacija ima ih preko 35(sta cu volim da ga kidam)
Da ne pricam da sam ga 7 dana nosio bez ikakve zastite i niti jedan minijaturni zarez, crticu nema, kod Note3 sam ga popio posle pola sata a kod Note 2 bolje da ne pricam
Generalno, da LG ima milijarde kao Samsung za marketing, ubedjen sam da bi vecina pevala tada neku drugu pesmu
Kada sam hteo da prodam moj LG cimah Barabu da ga pitam ima li koga, sutradan sam seo sa drugarom koji ima N3 i pokidao ga u svakom smislu, covek zinuo, doduse ja sam imao lizalicu on kitkat, posle tiga sam odustao od prodaje
Ali zbog posla moracu ili da ga prodam ili da kupim neki Samsung model uz njega (jbga) sta cu kada se mora, ali necu silovati prodaju apsolutno sam prezadovoljan
Od kada sam se malo potrudio oko manuelnog podesavanja kamere i sa njom sam prezadovoljan(iako mislim da ova kamera uz pravi softver moze mnogo vise) sto je G2 i dokazao
Ti imas svoje razloge i ja takodje, generalno mozemo do prekosutra ovako
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Gde je ono dislike dugme?
Zezam se, nemojte odmah da te razapnete

Zezam se, nemojte odmah da te razapnete

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Necemo ahaha, samo napisah neka zapazanja
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Јаоо Барабо једна, тачно сам знао, чим га ти онолико предлажеш и хвалиш. 
Честитам, машина је то али се надам да је узет само као неки вид подршке Јабуци јер је ипак она примарна.

Честитам, машина је то али се надам да је узет само као неки вид подршке Јабуци јер је ипак она примарна.

- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Tu su oba. Jedan će da ide, to će presuditi zvuk i neke sitnice 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Dobar! Čestitam!
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Majkon,lepo si rekao,uzmi onda nesto iz Samsung porodice. Koliko mi je dobar G3,govori ta cinjenica da vise forume ne posecujem. Pre sam stalno nesto jurio,isprobavao,ubacivao. Sa ovim modelom nisam ni sekund razmisljao o tome. Na LL me je baterija odusevila. Za koji dan ide ss u temi. Ja prezadovoljan. Siguran sam da do kraja isteka ugovorne obaveze preko operatera,telefon necu menjati 

-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Baraba napisao:Tu su oba. Jedan će da ide, to će presuditi zvuk i neke sitnice
Jel to M9?

Cestitam svakako

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Od danas ponosni vlasnik Lumia 830. Nakon koriscenja LG G2 mini 3 meseca vratio sam se na Windows i kao da sam se preporodio.
Festina lente.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Apolo, dobrodosao nazad na tamnu stranu!
Nadam se da si se naucio na sopstvenoj gresci i da je neces ponavljati. 

Sto nisi uzeo bio g2, g3 ili neki drugi...ne bi pozelio windows
nasao g2 mini porediti ahhahaah

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Придружујем се честиткама. 

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ko radi taj i gresi, bitno je da se greske uoce na vremepsyhound napisao:Apolo, dobrodosao nazad na tamnu stranu!Nadam se da si se naucio na sopstvenoj gresci i da je neces ponavljati.

Festina lente.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Čestitke! Aj baš okači kad stigneš fotke u temi, zanimaju me slike iz prve ruke jer sam na netu video šarene - od jako dobrih, do loših.