Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

kljun, lista je ok,ima bas dobrih starih hitova, al 'de ubaci tog Panjabi MC-ja pobogu... :uhuh: :uhuh: :D

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Green ma ja to uzeo ceo folder pa ubacio a kasnije sam brisao pesme kao sto ja takva, tako da toga nema u telefonu. :wink:
ima i jos nekih dobrih pesama koje nisu u tom folderu:
Slika
takdje sam i odatle obrisao neke pesme.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06

Post od 4life »

Ubacio Led Zeppelin IV, nesto od metalike maj dobar drugar, Nightwish - Wishmaster itd... Ima svega l,,/
BTW ako me nesto nervira to je kombinacija Hip-Hop i Tehno (da ih tako nazovem) muzike. Jos samo fali Ceca... :disgust: :disgust: :disgust: :uhuh: :uhuh: :dry: :dry:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

4life,moj covek :D slusas sve sto i ja,led zeppelin,nightwish,metaliku... ok,skoro sve... :) ne slusam bas sve sto si nabrojao u prethodnim postovima... :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

Drago mi je da imam istomisljenika u vezi muzike! :D :D :D
Uf ja u stvari slusam dosta i death i black metal-a...
Nemam telefon trenutno.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

4life, slazem se za Hip-Hop,a posebno za sve sto dolazi iz "prijateljske" nam Amerike. Stvarno ne znam zasto se neko pali na tu propagandnu masineriju tipa 50 Cent, Britney Spears, J-Lo, Justin Timberlake i ostala komercijala (ostali mnooogo kvalitetniji pravci roka i popa se ne ubrajaju)... :uhuh: :dry: :dry:
Isto tako onaj ko drzi u memoriji samo turbo-folkere i zvezde i zvezdice granda ne ide pod kapu... :uhuh: To nije muzika, jer se ne moze nigde ni svrstati... :uhuh: :P
Cenim uglavnom sve muzicke pravce i ne treba raspravljati o ukusima drugih,ali... :roll: :roll:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Green,za hip-hop i grand se potpuno slazem,znaci nije mi jasno kako neko moze to da slusa i da se lozi na to,ali kao sto rece o ukusima ne treba raspravljati,pa ko voli... :roll:
Od muzike uglavnom drzim domaci i strani rock (stari i novi),poneki pop,techno,house i to je otprilike to! :wink:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Iako dugi niz godina slusam samo Trance i Hard NRG, volim takodje da poslusam neki nas ili strani Rock i Pop iz davnih 80-ih (imam nekoliko CD-a ali nemam u telefonu)...Bio sam ja i Heavy Metal-ac nekada,ne brinite... :D :D Mada kad sam prvi put cuo Sunbeam,RMB,Komakino...navuk'o se na elektroniku...
Uhh,ovo sad moze da preraste u bitku o afinitetima prema nekom muzickom pravcu... :roll:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

U mom telefonu samo house, techno, trance, pre sam i slusao ove "grandovke" jer su naravno i svi slusali to, ali evo skoro 3 godine ne mogu da smislim.
ALi ne mogu da verujem koliko ljudi slusa taj grand :blinky: Pa evo ova nova pesma aspirin od ove Seke, pre jedno 10 dana dolazi sestra i prica kako su se svi napalili na aspirin :| i ja mislio da kao kupili aspirin pa smrcu kao prah :? :D

I posle jedno 2-3 dana ja shvatim o cemu je bila prica :D to je kao hit pesma... Cekam bus svi slusaju tu pesmu, udjem u autobus svi slusaju, dodjem u skolu svi slusaju :? Dodjem kuci na svim tv stanicama ta pesma, dajte ljudi poludecu.Ajd toliko mi se popela na glavu da sam cak odgledao spot, koji je ono pravi sponzorski...
Kad je bila matura samo su pustali grandovke i sad kao mi treba da se veselimo uz grandovke, naravno ja sam sedeo i drndao k750.
Stvarno ne znam sta je ljudima to lepo, sta muzika, tekst?? Pitao sam sve koje slusaju tu vrstu i svi su rekli sve mi se svidja.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

Ja bi im onago od srca preporucio da se nasmrcu aspirina i da se kolektivno poubijaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky:
Nemam telefon trenutno.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Jel ima neko ovde da slusa onu malo stariju muziku? Recimo Indexi, film, parni valjak, animatori...

I, kako vam je najlakse da nadjete muziku preko neta? Evo, ja trazim muziku od Kerber-a, nikako ne mogu da je nadjem... Ako ima neki sajt, makar moralo da se i plati nesto, postavite(ako znate)...
iPhone + CX300

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Spyker: idi na youtube, iznenadices se kakvih sve stvari ima, isto vazi i za warez-bb.org i forumw.org kao i katz.cd Rapidshare ruljz.
EDIT: Nepravedno sam izostavio Limewire, Overnet, e-Mule, Shareazu i sl.
Poslednja izmena od miodrage u Pon, 03. Dec 2007. 05:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

brate preko Emule-a ili Ares-a sve nalazim samo ukucas ime i kraj
nema lakse i bolje sprave :D samo cukni ime i sve ti izbaci...
Nokia E71... Elegant, but deadly

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Spyker skini iMesh, evo sad sam ukucao Kerber u njega i izbacio mi je dosta njihovih pesama, imam ja njihovih pesama, mozda imam sta ti treba, reci koja pesma te interesuje pa cu je staviti na internet.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Moram priznati da 3,5GB opsebno uz radio i nije tako lako preslušati tako da još nemam razloga da mnogo menjam, mada možda uskoro..........

Btw kad već pominjete i DL, da li imate ideju gde naći što je moguće kompletniju domaću muziku, da se odma razumemo samo rok. Nekad je bio mp3bre.com (ako se dobro sećam), ali obzirom da to već poduže vreme ne postoji, baš imam problem s tim. Naravno ne verujem da će se linkovi ka muzičkoj pirateriji drugačije tretirati nego što je to slučaj sa sofverom za telefon, tako da ako neko ima ideju slobodno na PP. Ako neko ima i lične kolekcije koje i nisu negde okačene, ali da su što kompletnije, i to dolazi u obzir a za vreme i mesto ćemo se lako dogovoriti. Imam jedan prenosni hard samo za takve egzibicije :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa evo, meni je McLaren dao ekstra sajtove, za domacu muziku http://www.domaci.de/ http://www.nostalgija.com/muzika/c.php super su sajtovi, pa tu pogledaj...
iPhone + CX300

markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

Post od markolaza »

od muzike u telefonu imam nekih 30 tak melodija i pesama za zvono nemam ni jednu celu pesmu ove stvari za zvono traju u proseku 30 sekundi

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

@ araphel
Na leto cu gledati i slusati At the gates uzivo :P :P :P :P 8) 8) 8) 8) 8)
aaa

markolaza
Mobil fan
Mobil fan

Post od markolaza »

u telefon sam stavio nekih 300 mb muzike za sada mi je dovoljno ima tu raznih stvari za moju dusu uglavnom

markolaza
Mobil fan
Mobil fan

Post od markolaza »

malo sam povecao broj pesama u telefonu sad imam tacno 710 mb muzike iliti 195 pesama :) :) :) :)

Odgovori