Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Vlada Zem napisao:ali sam onomad to oko sluški malo "šugavo" objašnjavao pa se sad "vadim".
A šta je to SirOliver "napravio" ???
Ma, nemo' se vadiš sad! :D
A mislio sam na Sir Olivera iz Alan Forda, ne na ovog našeg forumskog... :wink:
Sauron napisao:Kvalitet zvuka sa mojim iRiver sluškama je duplo bolji nego na hs-23.
Ih, pa baš duplo? Teško da su te sluške od iRiver-a baš toliko bolje od Sennheiser MX550 modela, pošto se MX čuju nešto bolje od HS-23...
Ne znam da li si čitao ovu temu od početka, ako nisi ne bi bilo loše da to uradiš. Ili makar skokni na 11. stranu... :wink:
viewtopic.php?t=5105&postdays=0&postorder=asc&start=200

Sauron
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 10:51
Kontakt:

Post od Sauron »

Pa dobro možda ne baš duplo, ali jedno 1,67puta :)
Bolji bas, puniji zvuk. Hs-23 mi počnu da bruje ako su niski bar malo podignuti u powermp3 plejeru.
Što me jaako nervira.

Nego pročitao sam sve stranice :wink: Malo sam se zaprepastio da su ljudi spremni da daju preko 20 evra za nešto što mogu veoma jednostavno napraviti. Preseku se stare sluške, zalemi se "ženska" utičnica... za manje od 100 dinži...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Eh... te bubice, a što svi izbegavaju "earpad", "normalne" modele, moje je mišljenje da i duplo jeftinije takve "jedu" duplo skuplje bubice, a o komforu i praktičnosti da ne pričamo, posebno za "inear - komfor :dry: " modele.
Topla preporuka za "earpad", bile 1200 pre 4god, sad 600 din, - Panasonic RP-HT41, mogu na "crtu" bilo kojim bubicama. :P

Najbolje da se SVI fanovi negde "sretnemo", proćaskamo uz pićence i vidimo "šta je šta" :wink:

@Miskoni , halo Bing, kako brat? Shvatio, šala :)

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Saurone, "vreme je novac", neko reče... Kupim gotovo, ubodem i odoh. Druga varijanta: kupim potrebne delove, stoji mi sve danima, nedeljama, mesecima... ne radi... nemam vremena... nerviram se... Treba još ilustracija? :wink: Doduše, za to sitno bih našao vremena, za nešto krupnije, a-jaoj... :wink:
Pisao sam u prethodnim postovima o razlici između jednih HS-23 i drugih HS-23. Sem vizuelne, vrlo su osetne i one bitnije - zvučne razlike.

Vlado, i ja sam pristalica jambo sluški, ali ne na ulici, ipak. Što se tiče "presretanja" i ćaskanja uz "šta je šta" - drage volje, vrlo rado, hajde da se okupimo negde sa ciljem da maltretiramo ušne školjke i da kosimo dlačice na bubnim opnama! :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ali da svi prvo operu usi!!! :P :lol: :lol: ......

poz...

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

b_udder, ma ultra zvuk će razbiti sve ono zaostalo što se vuče godinama i smeta kvalitetnom uživanju u muzici... Sećam se jedne reklame u časopisu "What Hi-Fi" - "Ako vam uređaji više ne zvuče lepo, fale vam visoki tonovi, to više nije to - ne bacajte ih! Koristite naše štapiće za uši i vaši će uređaji zvučati kao prvog dana..." ... Onda muk (čitalaca) i nešto na japanskom... Ali ima logike, što življe dlačice, to lepršaviji visoki tonovi, što manje damping materijala u ušnim kanalima, to bolja dinamika i bas! :D :lol:
Poslednja izmena od Miškoni u Sre, 11. Okt 2006. 19:15, izmenjeno 1 put ukupno.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

He, he, tu sam,
:D pa ne pričam o Jambo nego o normal size :)

"Šta je šta" ???Jaao, pa nisam mislio na "takmičenje" i "maltretiranje" ušnih školjki, nego o jednostavnom - "sednemo i pričamo", druženje, poređenje modela ........, baš sam budala

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Miskoni napisao:Saurone, "vreme je novac", neko reče... Kupim gotovo, ubodem i odoh. Druga varijanta: kupim potrebne delove, stoji mi sve danima, nedeljama, mesecima... ne radi... nemam vremena... nerviram se... Treba još ilustracija? :wink:
Samim tim Nokia 1100 je best, šta ima da se bakćeš sa ostalim mogućnostima.
Samim tim i učestvovanje na Forumu je "gubljenje novca", sve će ti se lepo kazati u mobšopu.

@ Sauron , ja te potpuno razumem & podržavam ;)

aj'sad
pozz

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Ne, ne, ne, Vlado, nisi me razumeo. Slažem se sa tobom, samo sam mislio da ako bih bio u situaciji da kupim gotov adapter, uzeo bih ga jer bi mi to uštedelo vreme koje bih mogao da iskoristim na drugi način. Jeste da košta više od pravljenog adaptera ali izgleda lepše. Uostalom, i ti si ga kupio, zar ne? Zašto ga nisi pravio? :wink: Ja sam i rešio onomad da ga pravim i onda sam slučajno naleteo na HS-23 sluške, probao ih, dopale mi se i za sada sam rešio problem (što ne znači da mi sutra neće dunuti da sednem i napravim nešto drugo, kupim bolje sluške, itd, itd, itd...). Za sada mi je ovo ok, ne koristim ja to baš toliko u pokretu, samo ponekad kada mi dune da čujem neku dragu muzikicu. :)

A i za "sednemo i pričamo, druženje, poređenje modela..." se slažem, nisam ni mislio da ratujemo u stilu "your schwortz is bigger than mine". :D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ma OK, samo me malo iznervirala (pun je mesec nad Srbijom) ta vaša zafrkancija oko svega, a ljudi su ovde ispisali 17 stranica, borci!!!bre, a sve u cilju naslova Teme, eto...

pozz

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

...samo da stigne, pa da se "pomirimo" ;)

Slika

Nokia Stereo Headset HS-81
Take your music experience and blast it to Hi-fi level with the Nokia Stereo Headset HS-81, developed and produced in cooperation with Sennheiser Communications. Additionally optimized for handsfree use, this headset has a strong neckband for good support and comfortably sized earpads. Even when you're listening, manage your calls with specific call control functionality. The Nokia Stereo Headset HS-81 comes in a stylish black/grey color combination.

pozz

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Aj ljudi kad se budzi nek se budzi.... jutros dodje burazer od tetke i oce da idem s njim da kupi sluske za 660 posto mu je vec dvoje riknulo, a mene mrzelo da mrdam do grada pa smo od mojih starih sluski za mp3 player i to dvoje riknutih sluski napravili nekog frankenstajna koji ima dobar bas i handsfree :D

Slika

Nestrucno i aljkavo i gotovo za 20 minuta :D
5130+Koss the plug....

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Kako tek Nokia budži - attack to upgrade by Nokia
HS-81
Slika
HS-62
Slika

Slika

imaju i nove MD-3/4, al'to ne spada u "sluške" :D

pozz

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Vlada Zem, to moze regularno da se kupi? Mislim, to su fabricke stvari? :)
...shit happens... keep d smile!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

blade_bre, sa zvaničnog sajta
http://www.nokia.co.uk/nokia/0,8764,90120,00.html
-browse categories - headsets - wired headsets, a za MD3/4 -music - music stands.

Interesantno, mada ne znam baš "šta je pesnik hteo da kaže"
:wink:
pozz

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Eh tek sad sam skontao, pa to su normalne, obichne sluske... Mozda su samo preporucene za telefone sa 3.5mm. (sad fali smajli koji sebe udara po glavi...)
...shit happens... keep d smile!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Pa to je neka kooperacija, a negde idu uz paket (verovatno), ja sam se nadao (zbog izgleda džekova) da su konačno to ugradili u mob, ali trt, opet sve ide preko adaptera.

Ako nekoga još i zanima, AD-15 u Euro Mobil, TC Milenijum, prolaz, (prodavnica se reklamira ovde, valjda je OK pominjanje) =15e. 4-5 komada u vitrini, kulturno svezani "tegla" gumicom...
:wink:
pozz

Izmenila Ninolina:: Razlog: nemoj pisati post za postom, već koristi opciju Izmeni
edit
quest za moderatore: razlika u postovima je skoro 1 mesec dana, spojeno, informacija gubi na vrednosti?
Poslednja izmena od Vlada Zem u Čet, 09. Nov 2006. 02:57, izmenjeno 1 put ukupno.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Vlada Zem, verovatno su vađeni iz paketa sa telefonom, s obzirom da sam ja moj ad-15 dobio u kutijici sa sve "uputstvom" :wink:

pozdrav...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Sorry za "ponavljanje", al'ste bre revnosni :)
@b_udder, "čupani" sa n80.... :dry: , a šta piše u "upustvu" :lol: ?
pozzdrav
Poslednja izmena od Vlada Zem u Čet, 09. Nov 2006. 02:50, izmenjeno 2 puta ukupno.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Vlada Zem, pa verovatno ...... kao što je meni i rekao jedan lik: "dobiću ad-15 kada mi stigne n80" ..... ne sećam se šta tačno piše u "uputstvu" i mrzi me da tražim, ali piše da je predviđen za 16oma ...

pozdrav...

Odgovori