GPS navigacija

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
canson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Apr 2013. 17:19
:: LG L7

Re: GPS navigacija

Post od canson »

Nikako da stignem da se zahvalim dobrom duhu foruma clanu Toda81, na dobroj volji i trudu da pomogne. Hvala majstore

bojanra, mozes li mi reci jesi li kompletan fajl instalirao na internu memoriju ili samo apk fajl, posto se meni to isto pojavilo sa starim iGO-om?

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
:: G2

Post od bojanra »

Комплетан иго фолдер у коме је све и мапе и лиценца и апк, све!

canson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od canson »

Hvala, probacu jer imamo isti telefon pa mozda i kod mene upali

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

canson, tu sam uvek druze da pomognem.

Kod mene je folder iGO uvek na memoprijskoj kartici
Note IV N9100 dual

canson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od canson »

bojanra, hvala majstore, uradio sam kao sto si i rekao i evo izgleda da radi. Jutros sam probao po gradu i sve radi, videcemo kada izadjem iz zemlje. Jedino sto sam napravio jeste da sam iz foldera mape, pre prebacivanja na internu memoriju, izbrisao zemlje koje mi trenutno ne trebaju kako bi sto manje mesta zauzela na memoriji telefona.
Jedino nisam siguran da li da se usudim da trazim neku noviju mapu Srbije, ova koju imam je iz 2011.

Toda, izgleda da sam resio na ovaj nacin a i kod mene je radilo sa SD-a pre ovog azuriranja na 4.1.2
U svakom slucaju hvala jos jednom

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Одг: GPS navigacija

Post od toda81 »

Ja sam bio totalno nezadovljan kada sam imao nokiu e61i i gps modul jer mu je trebala citava vecnost da uhvati satelite i uopste nije bio stabilan signal kada bi ih pohvatao
Note IV N9100 dual

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bojanra »

Canson, Ма нема да бринеш ако ти ради овде радиће и преко када одеш :wink: и ја имам из 2011 јер ове из 2012 су јако не прецизне па сам вратио старе, чекамо да ископамо неке из 2013 па ћемо да видимо, ништа не дирај за сада веруј ми 8)

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9

Post od djosa@ »

sta mislite za ovu novu tzv" NAVIGATOR" skinu sambje i ostaje mi da je probam...Ima i našu mapu samo vidim da nije baš detaljna...U upustvima piše da moze da se ubacuju i druge mape od ostalih navigacija...Ali samo njih par...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja je nisam probao, mada sve vredi probati i na kraju se vratiti na stari, dobri, neprikosnoveni iGO ;)
Note IV N9100 dual

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9

Post od djosa@ »

ja imam utisak da mi fon brzo gubi GPS signal...Vozikam se po gradu,i često ostanem bez signala..Pa reko da vidim dali je do navigacije,ili do fona...Koristim htc one s,i imam IGO instaliran,i ovu novu NAVIGATOR...Nedam se da nije do telefona...Moj dobri stari WILDFIRE I dalje šljaka i ne gubi signal....

markonprs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Maj 2013. 22:53
:: HTC One S

navigacija za mob

Post od markonprs »

Pozdrav Forumasima. Instalirao sam par iGO Navigacija za fon HTC One-S rezolucija 540-960 koje sam nasao na netu neke uopste nece da se pokrenu, a neke pokrenem jednom kad instaliram a kad iskljucim i hocu opet da je ukljucim vise ne radi. Moze li neka pomoc?

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bojanra »

Au matori evo bas sam se potrudio da te razumem al mi nikako ne ide, jbg, ajd ponovo al malo jasnije

markonprs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od markonprs »

Matori ne znam sta nije jasno. Imam telefon HTC One S i pokusao sam da ubacim iGO Navigaciju, ali nisam uspeo. Nasao sam vise iGO Navigacija i koju god da sam skinuo i instalirao nije htela da radi. Ono Instalacija se zavrsi sve ok ali kad pokusam da je pokrenem ne radi. Na primer jedna od par gresaka koje su mi se desavale posle Instalacije (kliknem na ikonicu iGO pojavi se crn ekran za ucitavanje podataka ali ne prikazuje nista samo crn ekran. Drugi problem koji se javljao je (kao Licenca nije uredu). Treca greska koja mi se isto javljala je IGO Error
Program application datebase cannot be found. Cetvrti problem koji se desavao je da kliknem da je pokrenem i umesto da udje u program on ga odma automatski iskljuci .

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bojanra »

Eto, vidis kako moze jasno i precizno da se objasni sve, problem ce ti biti resen cim ubacis odgovarajucu rezoluciju i obavezno prekopiras iskljucivo i samo na internu memoriju telefona 8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

bojanra, uopste ne mora da bude na memoriji telefona, radi super igo i na memorijskoj kartici

markonprs, znam ja koja je rezolucija, ali je sasvim normalno da kazem da kad mi neko pise pp da napise za koju mu rezoluciju treba igo jer nije jedini kome saljem
Note IV N9100 dual

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bojanra »

Ma znam da ne mora da bude :wink: , to sam napisao jer u njegovom slucaju ce jedino tako da radi. Imao sam isti problem i tako sam ga resio jedino verovao ili ne :win

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

bojanra, ok, mada mi je cudno da nije postojao drugi nacin da se resi taj problem
Note IV N9100 dual

markonprs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od markonprs »

Pa ja sam ti napisao koja je rezolucija jedino ako nije ta rezolucija pa ne moze. Ako jeste pusti mi na pvt Link za iGO i koju rezoluciju da ubacim. Ja na HTC One S koristim iGO Navigaciju koju sam imao instaliranu na HTC Desire i radi bez problema ali mi je manja rezolucija, i to me nervira i zato se cimam oko ovoga.

toda81, Evo Druze telefon je HTC One S i mislim da je rezolucija za taj fon 540:960 a ako ti nije problem proveri me dal sam u pravu za rezoluciju i posalji mi ovde na pvt link.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Jeste ta rezolucija koju si naveo. Ja sam vec namestao igo sa tom rezolucijom i coveku super radi i preko celog ekrana je
Note IV N9100 dual

tomislavb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 01. Jun 2013. 14:35
:: alcatel997d
:: samsung d980

Post od tomislavb »

Pozdrav svima,kupio sam alcatel ot997d pa me interesuje moze li se na njega ugraditi igo navigacija.Imao sam je na lg l5 I radila je odlicno.Ako neko ima neka javi.

Zaključana tema