Udomicu ga nekome SAMO ako mi se ne svidi (a cackao sam ga i svidja mi se) pa da pitam koliko mogu da dobijem za njega (da znam za svaki slucaj posto ga dobijam otkjucanog po ceni za 8gb u najjeftinijim prodavnicama).
ja imam nokia 3110classic i baš je super telefončić, podržava memorijsku karticu od 2GB što je više nego dovoljno, pušta uziku i video fajlove ma savršeno... jedino je kameica nešto slabija, ali nema veze jer je to telefon a ne fotoaparat ali kad zatreba služi svrsi
Evo ovako: Imao sam Sony Ericsson W810i, koji sam prodao pre nedelju dana. Sada imam Nokiu 6120 classic, i uopste nisam zadovoljan. Sada zalim za mojim W810. Jednostavno je na 6120 slaba kamera, mala su slova kada pisem poruku, iako sam namestio na najveca.Sav telefon pucketa u ruci i slaba je baterija! Jeste Symbian i sve to ok, ali meni je SE zakon! Tako da cu najverovatnije opet uzeti neki Sony Ericsson mozda W880i zbog dizajna ili K800i. I onda cu da cekam pad cene K850i Pozz
Pa dobro,W810 jeste 3 puta bolji od 6120 po kameri... e sad,sto se nisi malko raspitao pre sto si je uzeo? Bolje izdrzi sa tom nokiom i onda odmah uzmi K850... ustedeces lovu
E pa araphel, cestitam na kupovini, mislim da si izabrao odlican telefon
Javi kakvi su ti utisci, koristim N91 8 gb i prezadovoljan sam (sem sa baterijom).
araphel, N91 8Gb... pretpostavljam crna varijanta... pa čestitam... ... Dobar izbor... Znam jednog vrlo zahtevnog korisnika koji je već duže vreme zadovoljan N91-om (znaš ga i ti... )... Verujem da ćeš i ti biti...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ja sam zasad prezadovoljan,a sve je to i odradjeno uz veliku pomoc zahtevnog korisnika koji mi je preneo svoja expertska zapazanja.stvarno je bio dobar dil,morao sam da prihvatim,a ifon je predivan ovako crn
pa nemam pojma,meni je ekran potpuno isti kao na n70 i tako tim telefonima.sasvim mi je ok.nemoze da se poredi sa m600i ali zato je recimo u odnosu na njega mnogo vidljiviji na suncu.
ali ono sto treba da radi odlicno,to i radi....znaci muzika.sad shvatam zasto ga ljudi poput Miskonija nikad ne bi menjali.....nemoze da bude isti zvuk kao moj Cowon,ali je jaaaako blizu
I, da, kada sam ja govorio da je zvuk bolji od vecine jeftinih mp3 playera, ukljucujuci kineze, odmah su nasli neki da mi pametuju (najvise Milance), evo, sada se ispostavlja da su pricali napamet...
IDzO, ja mislim da je jachi,nisam uporedjiwao sa w960,ali sam uporedjiwao sa w950 i dosta je jachi (i na zwuchniku,i na slushkama),samo mi je nekako kwalitetniji zwuk na w950... araphel, chestitam na kupowini...
bOOdala, hvala...a sto se tice zvuka,ja bih rekao da je jaci nego na w950,a neznam za w960.Kad stavim ekvilajzer na rock i ukljucim stereo widening,zaista fenomenalno zvuci,a stvarno je kvalitet blizu mog Cowona,koji je meni recimo bolji po zvuku nego Ipod,ali to je sve vec subjektivno.....
Mnogo je glasniji N91 od W950, upoređivali drug i ja... araphel, čestitam na kupovini i slažem se da je podešenje ekvilajzera Rock + stereo widening odlično za rock/metal i slično.
Pozdrav!
Poslednja izmena od Vincent u Sub, 01. Mar 2008. 17:44, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.